minetoo Opublikowano 26 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 No jak na sam alkochol to sobie radzi :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Warunki pogodowe przeszedł różne i dzielnie się trzyma :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Warunki pogodowe przeszedł różne i dzielnie się trzymaA co na drogach w małopolsce się znajduje dopiero x_x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 26 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 A na dodatek myty "bele czem" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek.h2o Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 U mnie tak na błotnik wrzucony w ramach testu jakieś 3 miesiace temu na wariata :lol: wynik jest taki za każdym razem jak myje auto to kręcę głową z niedowierzaniem że to siedzi bardzo dobrze i nic mu nie jest =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 11 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Samochód od ostatniego mycia jeździ w soli a maska wygląda tak: Chyba całkiem dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samtive Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 szlag go nie trafia,także jest spoko na moje,zwłaszcza uwzględniając warunki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Patrzę na pierwsze zdjęcie w teście to krople trochę straciły smak ale jest dobrze zwłaszcza,że wiem co na tą maskę idzie z drogi :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 11 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Pamiętaj tylko że obecne foto to maska nawet nie opłukana ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Aaaa to zmienia postać rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 11 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Tak myślałem :lol: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Nakręciłem dziś fajny szczegółowy filmik....pionowo :oops: Więc tylko kilka słów. Nic się nie zmieniło od ostatniego razu. Jedynie przez kilka słonecznych godzin dało się zauważyć łatwiejsze powstawanie waterspotów coś jak na CQ. Depozyty jednak łatwo schodzą pod delikatnym i obojętnym dla powłoki QD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukolarz Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 jedynie przez kilka słonecznych godzin dało się zauważyć łatwiejsze powstawanie waterspotów coś jak na CQ. Depozyty jednak łatwo schodzą pod delikatnym i obojętnym dla powłoki QD. Nie używam CQ itp., więc mam pytanie: Czy na każdej takiej powłoce waterspoty występują częściej niż na innych LSP (woski naturalne, sealanty itp.)? :) Wiesz lub przypuszczasz dlaczego tak jest? Bo rozumiem, że chodzi konkretnie o waterspoty po zwykłym deszczyku czyli stosunkowo miękkiej wodzie i słoneczku... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 To co leci z nieba miękką wodą bym nie nazwał, tam podejrzewam jest połowa tablicy Mendelejewa ;) Generalnie waterspoty powstają przez dynamiczne odparowanie wody która to przez kształt kropli jest mikro soczewką w której to środku panuje pod operatem słońca podwyższona temperatura wzmagająca parowanie. Dopatrywał bym siętu związku z kulistością kropli i czasem jaki spoczywa w jednym miejscu. Temat Tadku na małe opracowanie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukolarz Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Jasne, tak tylko pytam, bo już po raz wtóry czytam o związku powłok z waterspotami ;). Co do tego co leci z nieba to pewnie dużo zależy też od tego gdzie się mieszka. U mnie w Kotlinie problem z waterspotami tylko po deszczu jest marginalny, za to wodę z kranu mam o wiele twardszą :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Leci już szósty miesiąc a Tenzi nigdzie się nie wybiera. Nie jest już tak świeżo jak na początku ale pamiętajcie że auto jest mytr byle czym i o dwóch wiadrach czy prewashu może tylko pomarzyć ;) Jest tak: 86icOvQQ0Rs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek.h2o Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Leci już szósty miesiąc a Tenzi nigdzie się nie wybiera. he he jak go wrzuciłem na test tak od niechcenia i co... u mnie na panelu testowym notuje takie sam wynik :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 I jak się ma :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Dobrze że mi przypomniałeś. Tydzień temu auto umyłem ostatni raz w ramach testu. Oficjalnie stwierdzam że po dzielnych wielu miesiącach Q1 się poddało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Czyli ok.6 miesięcy siedział To jak klasyfikujesz okręgówka czy załapał się do jakiejś ligi :?: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Trwałość BARDZO dobra biorąc pod uwagę że celowo był myty szamponem ze stacji i "bez spustu". Gdyby cena oscylowała w granicach 150zł byłby super produktem. Na chwilę obecną nie ma miejsca na rynku chyba że dla nieświadomego kowalskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Piotrek, dałem Ci w końcu numer do Przemka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samtive Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 przecież ja mu napisałem na pw do niego numer ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Mam numer, będę dzwonił :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Po 3 miesiącach od aplikacji Q1 na maskę Kia Venga stwierdzam,że Tenzi i pan Przemek może sobie wsadzić ten produkt w buty będą wyżsi Auto stało a może troszkę jeżdziło w miejscu aplikacji wyrażny brud w kształcie kropelek poza aplikacją normalny jednolity Pomyślałem sobie jest git trzyma się ale po umyciu średnio mocną pianą moje podniety zostały rozwiane Brak czego kolwiek co powinno wskazywać na istnienie tej powłoki Moja ocena produkt dla debila albo naiwnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi