SzaKal Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Trzeba brać pod uwagę że gdy kończy się hydrofobowość to nie oznacza to że powłoki już nie ma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Nie przychodzą mi powiadomienia z tematów ze "starego" forum. Dobrze że tu zajrzałem. Junior tak jak Arek mówi czasem są niuanse. Oczywiście milej jest gdy mamy piękne kropelki ale nie one są wyznacznikiem obecności LSP. BTW przygodę z Tenzi podobnie jak 4Nano kończę raz na zawsze. SKANDAL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Kropelki mają być i koniec Jak nie ma to tak jak piszesz Tylko gdzie to wyj...ć jak segregacja teraz :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Nie przychodzą mi powiadomienia z tematów ze "starego" forum. Dobrze że tu zajrzałem. Junior tak jak Arek mówi czasem są niuanse. Oczywiście milej jest gdy mamy piękne kropelki ale nie one są wyznacznikiem obecności LSP. BTW przygodę z Tenzi podobnie jak 4Nano kończę raz na zawsze. SKANDAL. A co tam się z 4Nano podziało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 kamilgt, błąd w aplikacji :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Wszędzie błędy w aplikacji :/ a to była ta seria PRO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Kolejna ciekawostka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi