tata_jerzyka Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Wygonili mnie co by się witać... No to się witam ;) Mam na imię Łukasz, 31 wiosen, mieszkam na mazowszu w metropolii Ciechanów. Przejściowo wożę się FSO Matizem, wcześniej BMW 740d e38. Mam nadzieję iż dane mi będzie skorzystać z Waszej wiedzy i oczywiście mi dane będzie moją wiedzą podzielić się z Wami drodzy forumowicze. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Mam na imię Łukasz, 31 wiosen,Prawie emeryt :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sohers Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Witaj Łukasz napewno będziesz zadowolony :u No to polej bom spragniony :mrgreen: Emeryt ale młodszy niż ja :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Witam jeszcze raz :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Witamy Łukaszu :ymhug: wcześniej BMW 740d e38Masz umnie respekt :D . Auto marzeń na równi z e30,e36,e34 i e39. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Zdrastwujtie tawarisz :mrgreen: Auto marzeń na równi z e30,e36,e34 i e39.sory za Ot ale jeszcze bym do tego dodał E9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tata_jerzyka Opublikowano 8 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 e9? Co to za model? Skoro gadka o temacie moto, to wrzucam moje pozostałe auta: BMW 325TDS '97r. (najmocniejsze w PL, znane z for): TRABANT 1,1 '91r. (swap na 1.6FSI, 160KM) BMW 740d '99r. FSO Polonez Caro 1.6GLI '96r. Turbo :twisted: w takim stanie go kupiłem za 1600zł a w takim stanie nim jeździłem. Dziś może to trącać WT ale proszę pamiętać że ja tego Poloneza wystrugałem kiedy tuning w PL kończył się na naklejce Blaupunkt na tylnej szybie, kołpakami Jacky z giełdy w Słomczynie i obowiązkowo płytą CD na lusterku... Silnik FSO CB, kręciło to 170KM, ogólnie auto nie do zdarcia i zabicia. Jeżeli ktoś mi powie że Polonez to shit to wyśmieję typa publicznie. Albo nigdy nie siedział w Polonezie albo jest kompletnym debilem. Konia z rzędem temu kto pokaże mi za te pieniądze auto wygodniejsze, bezpieczniejsze, mniej awaryjne... Inżynierów z FSO uważam za jednych z bardziej genialnych ludzi w całej branży moto. Mogę wyjaśnić dlaczego... Fiat Coupe 20VT '99r. 304KM, oficjalny DemoCar firmy TONSIL. Auto gościło na wielu portalach, prasie, TV, min Operacja Tuning. Wybaczcie za ilość zdjęć, mam cichą nadzieję, że moderatorzy nie ukręcą mi jaj za śmietnik jaki tu zrobiłem. Wytrwałym do końca Bóg zapłać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Witaj Łukasz. Ja jestem jeszcze większy emeryt od Ciebie, ale jesli skleroza mi dzisiaj za bardzo nie dokucza to kojarzę Cie z KA z okazji... Trabanta. Bardzo ładnego Trabanta... dobrze pamiętam? A co najważniejsze : baw sie dobrze, często zaglądaj i wciągaj sie w rodzinkowe życie :) :ymhug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 e9? Co to za model?Zapewne E90 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tata_jerzyka Opublikowano 8 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Witaj Łukasz. Ja jestem jeszcze większy emeryt od Ciebie, ale jesli skleroza mi dzisiaj za bardzo nie dokucza to kojarzę Cie z KA z okazji... Trabanta. Bardzo ładnego Trabanta... dobrze pamiętam? A co najważniejsze : baw sie dobrze, często zaglądaj i wciągaj sie w rodzinkowe życie :) :ymhug: KA? Co to jest bom nie domyślny :ymsmug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 KA? Co to jest bom nie domyślny :ymsmug: Ja to rozwijam jako KosmetykaAut, ale każdy może po swojemu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 panowie to jest BMW E9 RbBRHaN8j_c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 e9 to takie starsze bmw seri 6 Łukasz :o takie auta przez twoje rece sie przewijały, jeszcze na dodatek fiat coupe :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tata_jerzyka Opublikowano 8 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Było tego znacznie więcej, ale nie chcę już trollować w tym temacie a i nie wszystkie foty się zachowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Fiu, fiu!!! ale nam się user trafił :f Autka bardzo fajne, ale jesteś pierwszy który coś postawił na wejście wreszcie :u Witaj w naszej bajce :ymhug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Ciekawa historia motoryzacyjna :u Cześć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Jeżeli ktoś mi powie że Polonez to shit to wyśmieję typa publicznie.Dla mnie to Tarpan Lux a stworzyli go czerwoni inżynierowie z czerwonego FSO. Wał silnika podparli w trzech punktach a nie w pięciu a zamiast łańcucha wpakowali gumowy pasek.Zawieszenie z żuka. Daleko im do prawdziwych inżynierów.To byli czerwoni a oni robili to co ich brat ze wschodu kazał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tata_jerzyka Opublikowano 8 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Śmiem twierdzić iż Twoja wiedza w tym temacie jest bardzo płytka skoro piszesz takie głupoty. Jeżeli chcesz to możemy podjąć polemikę w tym temacie. Liczę iż będzie ona konstruktywna bez docinek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 robili to co ich brat ze wschodu kazał.tu się zgodzę- mieli narzucone- ale pokątnie sami robili dobre projekty ktore nie ujrzały wiatła dziennego :u Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Ile to najmocniejsze BMW ma pod maską? ;) Kurde... lubisz sobie podeptać :) Witaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Nie dziękuję.To jest forum na inny temat. Poznałeś moje zdanie na temat Poloneza i inż. z FSO i koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tata_jerzyka Opublikowano 8 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 OK, szanuję Twoje zdanie. Ale jak znajdziesz chwilkę, tak dla własnej wiedzy aby móc zabłysnąć wiedzą w towarzystwie, to zgłąb temat i wpisz takie frazy :S FSO Wars, FSO Ogar, FSO Maraton, Polonez Analog, Polonez Stratos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Polonez Stratos.to było coś, szkoda ze z zewnątrz tylko przypominał poloneza.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Łukasz ja tez szanuję twoją pasję do FSO Przeczytałem dokładnie http://pl.wikipedia.org/wiki/FSO_Polonez historię i dane konstrukcujne. Jednak moja wiedza nie jest,aż tak płytka ;) P.S Uczyłem się raczkowac we fiatach,polonezach,ładach,maluchach.Mój ojciec miał Automechanikę i ludzie jak odbierali te auta z polmozbytów to pierzwsze co przyjeżdzali i na kanał.Spradzanie czy jest olej w silniku ,moście,czy wszystkie śruby dokręcone te najważniejsze oczywiście. Wierz mi,że bardzo często w mostach nie było oleju,z silnika od razu się wylewało jakiś gnój(ludzie kupowali sobie w Pewexie Castrol ten w puszkach i się go wlewało).Zdażało sie,że części w nowych autach były podmieniane na stare.Znam temat od kuchni a nie z książek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Witaj znajomy nicku :ymdevil: Miłego pobytu i nie off'ować koledzy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi