miHoo79 Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Mam komplet dekli do sebringów jako coś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 http://czerstwy23.picturepush.com/album/231476/p-Felgi-Sebring-6j15.html#column2::/album/231476/detail/10530000 355zł za komplet koleś chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Marcin nie zwracaj uwagi na to co Ci proponują bierz takie http://xarchiwum.pl/ronal-13-mis-miski-felgi-z-misiami-rarytas-i1547330294.html będziesz poważny :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miHoo79 Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 junior74 ti są felgi z polo harlequin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Martino mój typ do Golfiny =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 11 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Koniec tego OT!! bo JJ was postrasze :D Pare odpowiedzi: junior, co tu durzo gadac, dwie takie mialem i za kazdym razem byl dramat sie z nimi rozstac, ale wiedzialem ze i tak predzej czy pozniej cos bym kupil. Wedlugmni najlepsze GTI w histori. Wolalbym 16V tak z 90-92, ale nic nie znalalem. sohers, 87 rok, a dalem 700€ boohal, mam innego faworyta, talos JJ bedzie malowane dwa blotniki i tyl bobas, kwestia gustu. Jak dla mnie to GTI wystarczy, jesli mialbym na cos wiekszego sie porywac to raczej Alfa faierman, mam nadzieje ze cos tego wyjdzie, w planach jest 100% orginal, ale mam problem z fotelami. mihoo, my na mailach pogadamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Dzis zmatowalem troche deske, no jak juz bylem to wyczyscilem i dressing polecial. Myte VP Interior APC i Dressing Talos Protectant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Małymi kroczkami do przodu :u Chyba nie masz za dużo czasu na dłubanie, co> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 14 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 No nie mam. Moza w przyslym tygodniu cos sie ruszy. NAstepny krok to dokladne mycie silnika, i wnek, wymiana drazka od biegow i wyglad ogulny silnika do poprawy. Sa jakies kable co sobie wisza i korka do zbiornika wody brakuje itp. Pozniej za malowanie sie biore. Tak mysle ze moze sam cos srobuje. A jek kicha wyjdzie to zawsze do lakiernika mozna pojechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Pozniej za malowanie sie biore W róż go, w róż =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 14 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Tak sie nad filetem zastanawialem =)) Zostaje ten szaro-zielony, mam tylko jaden blotnik do porawy i cos tam z tylu, takze nie bedzie kompletnego malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Tak sie nad filetem zastanawialem =)) Ale wtedy to trzeba by było kompleksowo go zrobić czyli gleba felgi etc. Chyba lepiej będzie oryginał i bez kłopotu :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 14 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Origi, zostaje! na 100% ma byc taki jakbys z salony dopiero odebral. Zadnego obnizania, bialych lamp, czy innych wynalazkow. Jedyne co bedzie troche mniej standart, to jak wezme alu castellet, bo nie byly dostepne w salonach e IT, wychodzily na niemiecki rynke, i jak ktos tu chcial to na specjalene zamowienie bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Martino sorki za smietnik w wątku ale te felgi są bajer :u http://www.motokobiety.pl/VW,Golf,2,kiedy,nie,wiadomo,o,co,chodzi,chodzi,o,felgi,2-628-0-jpg.html A tutaj śliweczka ;) http://www.motokobiety.pl/VW,Golf,II,jak,sliwka,w,kompot,galeria,862.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Co tam robilem w tym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Sporo tam tego się zebrało za te lata ale dałeś rade :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Pemnie w ciagu 27 lat nigdy tego nie myli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Mała rzecz a cieszy :u czym to umyłeś? woskowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Myte VP APC i takim odtluszczaczem w stylu megsa d108. Woskowane VP classic gloss. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Kurcze 26 lat, taki syf w tym podszybiu i zero korozji, Das Betonwagen :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 27 lat :D Dlatego te auta tak lubie, bo robili ja zeby dlugo sluzyly. Jak pomysle ze teraz Fiat ma centrum co tak kalibruje auta zeby dluzej niz trzeba nie dzialaly to mnie trafia :evil: Ocynkowane blachy, prosty w naprawie silnik, zadnych nie potrzebych opcji i masz recepte na dobre i mocne auto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Takie Tam drobnostki robilem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 czym sie wzioles za nadkola? zakonserwoeales je czyms? ladnie wyszlo :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Nadkola myte mocnym zasadowym produktem, jeszcze nie zabezpieczone, ale beda. Czekam tylko na material. No wyszlo, ale ciezko bylo, nie wiem jak to po polsku sie nazywa ale podobne do sody kaustycznej jest. Jak ktos sie zna na ADR to ma numer ONU 1814 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 W tym roku Mikolaj wczesniej zawital: Ciekawe co mi przytargal? A wiedz, wnetrze complet skore z ogrzewanymi fotelami i regulacja wysokosci. Do tego lamy, mieszek, poleczke i "pileczke tenisowa" na drazek zmiany biegow :u Dziekuje Damianowi za pomoc ^:)^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi