fireman_marcin Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Fajny mikołaj i świetne fanty :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 No fajne, teraz tylko musze polapac co i jak zeby ogrzewanie do foteli podlaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 a boczkach głośniki są? stare solidne kantony :f do grzania jeszcze przełączników ci brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Glosniki sa, wszystko w bdb stanie. Przelacznik do grzania mam. Tylko nie bardzo wiem co i do czego z tymi kablami: Tu mam schemat, ale nie wiem gdzie idzie ten co z z dwoch przekaznikow idzie. Przekazniki oznaczone sa nr. 59 a na schemacie masz kabel co ie razem laczy nr.31 Jak widac na schemacie one koncza sie jakas spinke, ale gdzie ona isc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 proste- masz cały uklad- od przełącznika regulacji podłączasz podswietlenie, masę i 12V po zapłonie ;) a to pomiędzy pinami 31 w przekaźnikach to jest masa- podpinasz do punktu masowego w swoim golfie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Proste dla ciebie, a co to jest przelacznik regulacji? to co wlacza i wylancza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 to co wlacza i wylancza? tak podjedź do mnie to Ci to zrobie =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 No podjade....no i tu mam problem: bo wtyczka pod kierownica jest, ale nie moge znalesc tej co do przelacznika idzie...gdzie te cholery z vw to wsadzily :?: EDIT Znalazlem :u ale ta kuXra stary wlasciciel to schowal, ze tez mu sie tak chcialo :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 7 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Ciag dalszy: Tu wszystko ladnie(?) poukladane Rozebralem schoweg I go wyczyscilem Przy okazji wypolerowalem zamek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 kiedy skladasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 pięknie CI to idzie :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 7 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 kiedy skladasz?Jeszcze nie skonczylem rozbierac :lol: Dziekje cariere, zobaczymy jak skoncze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 ładnie Ci to idzie, a będziesz jakoś wygłuszał podłogę i boczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 8 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Tak Tommy, bede wygluszl, czekam tylko niech matrial dojedzie. Bede zminial tez te stare con ma podlodze leza, sa wilgotne e jak widomo wilgoc = nieprzyjemny zapach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 12 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Ok, srodek skonczony, jak to mylem? Zmatowale, pozniej para i APC od VP Na koniec zostawilem sobie nawiem powietrza. Zmatowalem karzda czesc, zacynajac od silnika, gdzie jest pobor, rury i konczac na najmniejszej z kratek nawiewu w kabinie. Maly przyklad tego co tam bylo: Tearz mam wszystk higieniczne i slniace. Wiadomo para wodna wszystkie zarazki usunela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCO Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zdjęć nie widać. I przyłóż się do pisowni bo niejednokrotnie nie można zrozumieć co piszesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 12 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zdjecia widze, ktos inny ma z nimi problemy?...co do pisowni to juz ci raz odpowiedzieli. Ne bede sie wiecej wypowiadal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 ja też nie widze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zdjecia widze, ktos inny ma z nimi problemy?No to chyba tylko Ty je widzisz :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 ja bym wygłuszał na końcu miszczu . I przyłóż się do pisowni a ty nie zaczynaj zdania od I =)) 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 12 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Poprawione...a jak bym tak poszukal, to o bledach jezykowych, na tym forum, moglbym ksiazke napisac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Marcin ja tam wszystko rozumiem :u Panowie to forum o autach a nie o książkach :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Widać, że nic nie omijasz :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 12 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Bo miedzy Marcinami zawsze sie dogadamy :u Dobra koniec z tym pisaniem. Mam pozwolenie od szefostwa i innych uzytkownikow zeby pisac jak umie...czyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 pieknie, teraz widac wszystko :) :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi