damianese Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 czy jest ktoś kto wraca tak by wywalić mnie np w Katowicachja Cię mogę odebrać i na PYK :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozek Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Małe pytanko, może jest ktoś z Wawy lub innego miasta, kto będzie jechał jutro do sklepy na zakupy? Przygarnąłbym odżywkę do skóry Sonusa :) u MX'ów http://www.pielegnowacauto.pl/sonus-leather-conditioner-246-ml-odzywka-do-skory.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermit Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Mi rosną cycki czy to się liczy? :ymblushing: jak masz owłosione nogi to się liczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 22 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Kochani wodeczka zakupiona, szampan tez, piwko 2 kratki rowniez, smalczyk domowej roboty i kiszonce juz sa,salatki sie beda robily jutro dla minetoo jak zawsze camember i kabanoski i winogronka tez wiec kuxxx pokowac dupska i w sobote WAS widze :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tfelek Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Szykować na sobotę dużo % i dużo zagrychy bo ekipa mieszaczy z warszawy przyjedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobas Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Krakowa i tak nie przebijecie, my mamy Minetoo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukon Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 dobra załatwiłem Sonusa, dzięki ;) może ktoś chętny na połowę baniaczka VP Brute Force? :D zamówiłem u Nowickich, a mnie wystarczyłby na cała zimę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 nie ma ktoś pustej butelki po szamponie Duragloss #931? 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 wlepy na nicki przygotowane, jutro druk :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 No za niecale 24 godziny bede wiedzial czy jest miejsce w samolocie...chlopy nie spac, kibicowac Lufthansa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Kochani wodeczka zakupiona, szampan tez, piwko 2 kratki rowniez, smalczyk domowej roboty i kiszonce juz sa,salatki sie beda robily jutro dla minetoo jak zawsze camember i kabanoski i winogronka tez wiec kuxxx pokowac dupska i w sobote WAS widze :mrgreen: Brzmi zachęcająco - procentowy trening przed sylwestrem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Normalnie ŚWIĘTO DETAILERÓW, albo lepiej BAL DETAILERÓW Jak ktoś z Was ma niepotrzebne opakowania/butelki SV i Zymola to zabierzcie na spota, wymienimy się albo coś innego wymyślimy :ymhug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Normalnie ŚWIĘTO DETAILERÓW, albo lepiej BAL DETAILERÓW Jak ktoś z Was ma niepotrzebne opakowania/butelki SV i Zymola to zabierzcie na spota, wymienimy się albo coś innego wymyślimy :ymhug: Ta zbiera sie sloiczki po i wklada Colliega a klientowi ciemnota Panie ori Swiss =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Nie Koliego, tylko W5 z Lidla :lol: jest lepsiejszy =)) Zresztą słoiczki też, ale butle bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tfelek Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Ja tylko zapytam jaki jest plan dnia na jutro ? B-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx_nowicki Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Ja tylko zapytam jaki jest plan dnia na jutro ? B-) Plan jest taki, że od rana będziecie na mnie skazani :lol: a to oznacza, że to będzie ciężka sobota =)) nie możemy już teraz jechać? nie lubię czekać :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 To mówiłem JA - Wiolka czy JA- Paweł? :mrgreen: Wyjeżdżajcie teraz, na jutro rano będziecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx_nowicki Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 To mówiłem JA - Wiolka czy JA- Paweł? No to jeszcze nie poznajecie? :lol: Nowiś zabiegany jak zwykle więc norma, że ja przejmuje wszystkie konta :P To chyba rowerami byśmy musieli jechać :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermit Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Ja tylko zapytam jaki jest plan dnia na jutro ? B-) Plan jest taki, że od rana będziecie na mnie skazani :lol: a to oznacza, że to będzie ciężka sobota =)) nie możemy już teraz jechać? nie lubię czekać :P :ymsmug: :ymsmug: :ymsmug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Ludzie.... To jedzie ktos do domu przez slask np katowice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobas Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Minetoo zawczasu się martwisz :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermit Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 czy jest ktoś kto wraca tak by wywalić mnie np w Katowicachja Cię mogę odebrać i na PYK :fPrzeoczyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermit Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Ja tylko zapytam jaki jest plan dnia na jutro ? B-)Wielką zaletą spotów w Łodzi jest to że...nie ma planu dnia :ymapplause: sytuacja rozwija się z minuty na minutę :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Sytuacja jest dynamiczna - uwielbiam to określenie :mrgreen: Czysta improwizorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmakira Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Ludzie.... To jedzie ktos do domu przez slask np katowice?Ja będę jechał w niedziele do Krk ale wieczorkiem jak by co zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi