minetoo Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 No to chyba uratowany :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 jak widać, w detailingu jak w rodzinie :-) ale dużo lepiej niż na zdjęciu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Dzownie pół dnia w jedno miejsce w sprawie noclegu. Nikt k nie raczy podniesc telefonu :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Nikt k nie raczy podniesc telefonunie odbiera seba? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Ja tylko zapytam jaki jest plan dnia na jutro ? B-)U nas nie ma planow :mrgreen: spontan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 A ja będę wiedział dopiero jutro rano czy dotrę :( O której start imprezy? Bo rozumiem, że do nocy, więc może na popołudnie chociaż uda mi się wpaść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Nikt k nie raczy podniesc telefonunie odbiera seba? :lol:jakis hostel, wez trzy numery zaden nie odbiera, co za spierdo... na! :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobas Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Jak to Seba mówi: miejsca w studio pod dostatkiem :D. Rozbijesz namiot na środku i-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCO Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 A ja widzę że takimi pierdolami jak brudne auto to nie ma się co przejmować :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 A ja widzę że takimi pierdolami jak brudne auto to nie ma się co przejmować :-)A gdzie tam :mrgreen: juz zmieniamy nazwy znanych skrotow APC Alkoholowy Srodek Czyszczacy :ymhug: :ymhug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal88 Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Sebuś alkohol we własnym zakresie czy w cenie wjazdu? Mam z Toba interes do obgadania 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Sebuś alkohol we własnym zakresie czy w cenie wjazdu? Mam z Toba interes do obgadania 8-)Cos tam zakupilismy spoko ale nie wiem na ile starczy wrazie co mamy blisko do Zabki ;) A co to za interes ? bedziesz mi sie oswiadczal :(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 bedziesz mi sie oswiadczal :(( Sam sprowokowałeś...kto chciał buzi dawać na wejsciu? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 a mi się płakaćchce :( :( że mnie tam nie będzie x_x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 a mi się płakaćchce :( :( że mnie tam nie będzie x_xDrzwi otwarte :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 No, to wyruszam na nocną zmianę do 7:00, chwilka lulu i spocik :) I może nawet PYKnę bo na niedzielę się prawie zamieniłem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Drzwi otwarte wiem ale nie mogę :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Drzwi otwarte wiem ale nie mogę :cry:E tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzique Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Panowie ja wypadam ze spotu, nie dam rady. Dobrej zabawy :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coobah81 Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 no i dupa. Odpadam na 100%. Nie dość, że impreza rodzinna to jeszcze córa z zapaleniem krtani :( Fuck! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polit Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Na ostatnią chwilę podsyłam najtańsze noclegi jakie znalazłem w okolicy: http://www.yhlodz.pl/website3/index.php?action=pricelist01&lng=pl http://lodzpokoje.pl/cennik/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Dobra, Pany w jakim zakresie godzin można wpadać? :) Bo jeśli uda mi się dojechać to na godzinkę, dwie max =) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sucre Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Panowie czy ktoś wracający ze spotu w kierunku katowic mógłby wziąć od KamilaGt krzesełeczko dla mnie i od Minetoo FG400?? Odebrałbym to albo w sobotę wieczór albo niedzielę, zależy jak będzie wracał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Na ostatnią chwilę podsyłam najtańsze noclegi jakie znalazłem w okolicy: http://lodzpokoje.pl/cennik/ Tutaj dzisaij dzownilem, nie ma miejsc. Tego pierwszego nie obczaiłem. trzeba bedzie jutro dzownic :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polit Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Dobra, Pany w jakim zakresie godzin można wpadać? :) Bo jeśli uda mi się dojechać to na godzinkę, dwie max =) Na pewno będziemy od 12 do 18. Później to cholera wie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi