s.martino Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 Podobno jedyne na swiecie w wersj turbo z kierownica po lewej stronie. ( Damian, o ten rocznik chodzi, bo pozniej to dwie turbosprezaki mialy) Uzyte: Advance od VP Mac 124 tar& glue rimuover ( pierwszy raz, polecam!) Concetretadet shampo od VP Glinka bez nazwy Citrus Blink VP jako poslizg Zestaw past o od Monello Pady od ChG i Urban Wosk Classic Gloss VP Wnetrze Interior APC od VP Talos Protectant od VP Tak wygladalo jak przyjechalo: Stan lamp 50/50 Male dekle od kol tez polerowane byly Wnetrze, takich grobych dywanikow to juz od dawna nie widzialem 50/50 wosk A tak wyszlo: Korekta tak ok. 80% glebsze rysy zostaly, klient zadowolony i jaz nastepne autko bedzie przywozil...tym razem...rx-7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_wolf Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 Auto w końcu dostało taki wygląd, na jaki zasługiwało! Super wyszło :) Powiedz mi tak, jak zrobiłeś te chromowane listwy przy dachu? Bo wygląda jak po malowaniu/wstawieniu nowych Jakby Ci się chciało, to przybliż, jak wygląda pranie takiego grubego materiału :) I jak szło czyszczenie foteli/kanap Dekle też mi się nie chce wierzyć, że dało radę rak odświeżyć :shock: Pozdrawiam ;) :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior74 Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 Bardzo fajnie :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 Wyszlo fajnie :u Ale kosze na smieci w makrolandi macie jka w PL :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.martino Posted October 22, 2012 Author Report Share Posted October 22, 2012 Chromy i dekle robione metal worx z autobrite i welna stalowa. Prenie strasznie zle, bo recznie wszystko robione ( tornador mnie opuscila) APC miekka szczoteczka i godziny tarcia, tylko oporowo szlo, bo dlugi wlos nie latwo dawal do podstawy dojsc. Dzieki Junior. Seba w Szwecji tez pewnie takie sa :lol: Tak mosialem z tym koszem robic, bo ten "dobry" za golfem zostal i nie chcialo mi sie matowac auta zeby przestawic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaV Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 Ładna fure robiłes :u . Przejechałes sie po robocie :D ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fireman_marcin Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 Świetnie wyszło, zmęczona już trochę widać była, ale jest :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted October 22, 2012 Report Share Posted October 22, 2012 Bajka wyszło, świetny klasyk, należało mu się :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_1981 Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 Ależ ja lubię stare autka :ymdaydream: Ale było burdello bum bum - Martino super ogarnąłeś to 8-} :-bd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonnes Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 Nooo... "makaron" postarałeś się :) :u :ymapplause: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maly_marcin Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 Miooodzio wyszło Martino =p~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lehto Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 uwielbiam takie projekty, ale ręczne pranie takiej tapicerki to spore wyzwanie, brawo :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.martino Posted October 23, 2012 Author Report Share Posted October 23, 2012 Ładna fure robiłes :u . Przejechałes sie po robocie :D ? Nie, przed robota tak, ale nie bardzo lubie brac auta klientow. Prosili mnie zeby odwiesc do domu, wolalem po wlasciciela pojechac niz 80 km robic. 1 niech cos sie po drodze stanie to srace zarobek i klienta, no i moza jeszcze na jakies straty bede musial dawac. W tym przypadku auto Hiszpanskie dokumentow niw znam, to i nie wiem co ubezpieczenie pokrywa. 2 lepszy efekt jak klient auto pod studio widzi, bo jak odwize to moza jakas kaluza sie trafi Świetnie wyszło, zmęczona już trochę widać była, ale jest :u Bajka wyszło, świetny klasyk, należało mu się :u Ależ ja lubię stare autka :ymdaydream: Ale było burdello bum bum - Martino super ogarnąłeś to 8-} :-bd Nooo... "makaron" postarałeś się :) :u :ymapplause: Miooodzio wyszło Martino =p~ uwielbiam takie projekty, ale ręczne pranie takiej tapicerki to spore wyzwanie, brawo :u Dziekuje! No auto z 81 roku, i jeszcze do tego wlascicel zupelnie nie dba, a szkoda bo piekny klasyk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shifty Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 A ja się przyczepie \m/ :D znaczek mazdy z przodu mozna było przepolerować. Fajowe auto, dobre do driftu, ten silnik mozna dobrze pociągnąć niewielkim nakładem. Super że takie auta trafiają w dobre ręce detailerów. Czy miał jakieś elementy malowane? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sucre Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 Robota konkret, jakby nie było auto ma ponad 30 lat :shock: :shock: Ale model sam w sobie mi się nie podoba...Bardzo fajnie ogarnięte wnętrze i wszelkie elementy chromowane. :-bd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kermit Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 Zawsze jak widzę tak zapuszczone wnętrze w głowie jest pytanie: jak udało się właścicielowi od niego odkleić? :-?? Robota - :u , jak kupisz ekstraktor to zaoszczędzisz czasu ale muskuły będziesz miał mniejsze =)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
booohal Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 Uwielbiam stare japońce. A to :shock: :shock: :shock: Cycuś! Szkoda że lakier bezpłciowy :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szynka Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 Piękne auto ! Wyszło bardzo dobrze jak na te teksty co piszesz że Ci sie nie chce :lol: Brawo :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.martino Posted October 23, 2012 Author Report Share Posted October 23, 2012 A ja się przyczepie \m/ :D znaczek mazdy z przodu mozna było przepolerować. Fajowe auto, dobre do driftu, ten silnik mozna dobrze pociągnąć niewielkim nakładem. Super że takie auta trafiają w dobre ręce detailerów. Czy miał jakieś elementy malowane? Niestety znaczek byl juz malowany i niedalo rady nic z tym zrobic. Auto bylo malowane juz za 2 lub 3 raz i za karzdym razem coraz gorzej :roll: Zawsze jak widzę tak zapuszczone wnętrze w głowie jest pytanie: jak udało się właścicielowi od niego odkleić? :-?? Robota - :u , jak kupisz ekstraktor to zaoszczędzisz czasu ale muskuły będziesz miał mniejsze =)) Sprzet mi sie zepsul, dletego recznie musialem Piękne auto ! Wyszło bardzo dobrze jak na te teksty co piszesz że Ci sie nie chce :lol: Brawo :u To nie teksty....naprawde mi sie niechce, ale czasem sie jakis unikat trafi to checi nabieram. Niestety ostatnio to same fiaty byly Notatka moderatora Dobry człowieku, edytuj posty.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damianese Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 a golfina paczy zazdrośnie :cry: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior74 Posted October 23, 2012 Report Share Posted October 23, 2012 a golfina paczy zazdrośnieStoi na zakażnym :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.martino Posted October 23, 2012 Author Report Share Posted October 23, 2012 Golf to trzeba bedzie troche czasu...czekam na przesylke z PL ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts