s.martino Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Troche skaplikowane, pewnie kogos o pomoc musialbym poprosic. Skad ja kabine klimatyczna wycigne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venom Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 no jakieś laboratorium ;) cena sprzętu zabija , ale to firmy muszą zadbać o to żeby zrobić takie badania w niezależnych jednostkach badawczych i przedstawić wyniki badań zainteresowanym. Inaczej to ... to jak porady wróżbity macieja :D Tak jak firma system X czy jakos tak reklamowała swoje mówiąc jakies dziwne rzeczy bez zadnych badań ani niczego :D Cquartz robił w KTR bodajże A ta powłoka od Sławka była przez niemiecki instytut badawczy testowana SGS bodajże ( znana instytucja ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 No niby maja testy i badania pokazywac, jeden jakis papier z Japoni mi podeslal i "tlumaczyl" co tam napisane :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venom Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 W sumie najgorsze jest to, że trzeba również zrobić porównanie czyli testy laboratoryjne + testy terenowe i zobaczyć czy wnioski i wyniki się pokrywają ;) Zdarza się tak że produkt testowany w laboratorium kompletnie nie działa w normalnych warunkach eksploatacyjnych ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 No wlasnie, czyli jedyny i prwdziwy test to polozyc na auto i 5 lat czekac :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas93cs Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Panowie z innej beczki. Stosowała ktoś 4nano Lack Protect 3D? Jak ja oceniacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Stosowaliśmy na 3 autach, oceniam bardzo dobrze. Nie mieliśmy z nimi styczności od nałożenia powłoki, więc nie powiem jak z trwałością, ale z opinii użytkowników jest ok. Relacja ceny/jakości/łatwości aplikacji jest dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Testowałem to dość solidnie i jest tu nawet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Gdzie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Szukam i mi nie idzie, Był taki dłuuugi test Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas93cs Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Ja bym też to chętnie obejrzał. 4nano to polska firma z tego co wiem i dość mnie ciekawi ich oferta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 znalazłem test ale nie 3D tylko super sealantów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 I pośród nich był 4nano :) Link? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 http://detailingclub.pl/topic/1525-d%C5%82ugoterminowe-por%C3%B3wnanie-super-sealant%C3%B3w/page-3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi