s.martino Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 Nie mo co durzo mowic. Umyte odswierzone i wypastowane.... tFcKaSS72LU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_wolf Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 Czyżby na forum zaczęła się era filmów zamiast zdjęć do relacji? ;) I fajnie! Ogólnie bardzo przyjemnie się oglądało :u Fajna sprawa :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soll Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 No i git, fajnie się ogląda :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sprinter Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 Ujdzie w tłumie :lol: :lol: :lol: Nie no ładnie ogarnięty Leonik i filmik gitarka, podkład mi się podoba i taki z zadziorem :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 Przyjemnie :u Jak kręcisz w takim słońcu to ustaw większą przysłonę bo rozwalisz matryce :shock: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonio3 Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 martino kozaku dobre nuty walisz do tych swoich filmow oby tak dalej i buduj slider do kamery :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fireman_marcin Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 Mnie się podoba :u , ogólnie zawsze miło się ogląda kawałek pracy, a nie same suchy fotki :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior74 Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 No :u Imperium kontratakuje :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.martino Posted November 2, 2012 Author Report Share Posted November 2, 2012 Czyżby na forum zaczęła się era filmów zamiast zdjęć do relacji? ;) I fajnie! Ogólnie bardzo przyjemnie się oglądało :u Fajna sprawa :u No i git, fajnie się ogląda :u Ujdzie w tłumie :lol: :lol: :lol: Nie no ładnie ogarnięty Leonik i filmik gitarka, podkład mi się podoba i taki z zadziorem :u Dzieki Chlopy....Sprinter szukanie muzyki to najgorsza sprawa, a tu mialo byc cos szybkiego i agresywnego....do tego dodam ze zupelnie czego innego slucham, no i ciezko cos wyszperac Przyjemnie :u Jak kręcisz w takim słońcu to ustaw większą przysłonę bo rozwalisz matryce :shock: Wiem szefie, ale niestety ja amator i jakos sie nie znam, fakt ze pod slonce to kiepsko wychodzi, cos z tym bede musial zrobic. martino kozaku dobre nuty walisz do tych swoich filmow oby tak dalej i buduj slider do kamery :lol: Dzjekuje! slidera zaczelem juz klepac, tylko cos nie ma czasu zeby skonczyc. Mnie się podoba :u , ogólnie zawsze miło się ogląda kawałek pracy, a nie same suchy fotki :) Tez wole video, chodz ze zdjeciami jest mniej roboty. No :u Imperium kontratakuje :lol: :lol: :lol: :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts