minetoo Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Z tego autka nie planowałem żadnej relacji ale zdjęć troszkę mam a i Szakal'u coś chciał wytknąć :p Wnętrze było raczej smutne. Celem było jakoś to ogarnąć żeby się nie kleiło ale jak zobaczyłem jak to auto wygląda z zewnątrz to też coś na szybciocha trzeba było zrobić. Chemia i metody w moim przypadku powszechnie znane ale jak by co to pytać :u Obejrzyjmy. Nasi tu byli :-! Z samej pracy tylko 3 zdjęcia 8-) Tak to wyszło... ] Mam nadzieję że troszkę lepiej od AutoSpa :ymdevil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Nice Job :u No chyba lapjej od AutoSpa :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 :ymdaydream: Fajnie zadbałeś o Saaba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Ależ burdel był... No ale wyszło jak z salonu ;) Fajnie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Auto Spa =)) Nowohucka =)) Jak zaczynali to mieli podchody do mnie.Nie mają znaczenia na rynku detailingowym w Krakowie. Sąsiad winietki :ymparty: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 winietkiNie wiem gdzie sięich dopatrzyłeś ale jak zostały to u mnie standard bo przypominam sobie o nich już jak palę "szluga zwycięstwa" i wtedy myślę sobie: "no tak kuffa winietki" :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Parę pytań : Te plastiki po wyczyszczeniu tak ładnie wyglądały, czy wszędzie jest nałożony dresing ? np. nawiewy, poduszka kierowcy, klamki wew. Jak tak to jaki ? Co zrobiłeś z lakierem ?? niektórzy takie 50/50 robią przy korekcie 100 % :D Trzecie pytanie ... czy te auto naprawdę wygląda jak nowe? czy tak ładnie robisz fotki :D ps. muszę kiedyś zobaczyć jakieś auto na żywo :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Te plastiki po wyczyszczeniu tak ładnie wyglądały, czy wszędzie jest nałożony dresing ? np. nawiewy, poduszka kierowcy, klamki wew. Jak tak to jaki ?Wszędzie jest dressing. Mam takie powiedzenie "wszystko musi mieć coś na sobie" W tym przypadku dressing to Nielsen Finnesse. Co zrobiłeś z lakierem ?? niektórzy takie 50/50 robią przy korekcie 100 %Doczyściłem, poddałem pełnej dekontaminacji i wypracowałem CherryGlaze, jak to w moim przypadku karkołomną "prawiekorektową" kombinacją padów ;) Korekta tego auta jest zaproponowana i mam ogromną nadzieję że owner się skusi w końcu. Trzecie pytanie ... czy te auto naprawdę wygląda jak nowe? czy tak ładnie robisz fotkiZdjęcia u mnie są robione małpką i czasem telefonem. Wszystkie są "live" czyli na żywca skopiowane z karty bez żadnych ulepszaczy. muszę kiedyś zobaczyć jakieś auto na żywoDopisz się do listy :mrgreen: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Oo w końcu coś bardziej zapuszczonego, świetnie wyszło :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Dopisz się do listy Uwierz mi że bym chciał, ale ja od ponad 5 tygodni siedzę w domu przez tą cholerną nogę ... mam w pracy, no i w sumie po za nią takie zaległości wszędzie, że nie mogę sobie pozwolić na żaden dzień wolny do końca roku ... :( Hmm nakładasz dresing wszędzie ? jak to robisz z manetkami, z nawiewami, kierownicą, z wszystkimi przyciskami na konsoli środkowej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Hmm nakładasz dresing wszędzie ? jak to robisz z manetkami, z nawiewami, kierownicą, z wszystkimi przyciskami na konsoli środkowej ??Długo :f A tak na serio to wtykam go gdzie się da i poleruję mozolnie fibrami. Czasem o czymś zapomnę jak np manetka kierunków w ostatnim Polo.... Co ważne wybieram konsystencję i rodzaj dressingu do każdego wnętrza indywidualnie. Czasem ze względu na rodzaj faktury plastików jestem skazany na ten dressing którego konsystencja mi nei pasuje to w tedy wracamy do słowa długo :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Proszę o szczegółową odp. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 edit ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 :o :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 "no tak kuffa winietki"Mam ten sam problem dlatego pewnie rzuciły mi się w oczy :lol: "można prosić o usunięcie winietek?"oczywiście a na końcu cholera winietki zostały :lol: Tak patrzę jeszcze raz na tego saba i ogrom cierpliwej pracy w niego włożyłeś :u Miałeś wiele aut wymagających ale tu czuć coś innego. Myle się czy tak było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Taka mała dygresja: tak wygląda Saab 9-3: Auto nad którym ty pracowałeś to Saab 9-3 SS ;) I juz wracam do głównego wątku: Dlaczego akurat Nielsen Finesse wybrałeś? Testowałeś inne dressingi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Taka mała dygresja:Dzięki! lubię Saab'y i powinienem to wiedzieć :oops: Co do dressingów to jak napisałem wyżej. Czasem zdarzy się zrobić testowo kawałek ale w większości przypadków (i tu też) mogę określić spodziewany efekt przed użyciem czegokolwiek obserwując rodzaj plastiku, jego barwę i fakturę. Taka tam....intuicja ;) Niestety to nie działa w przypadku Lotto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mav Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 minetoo, jak zawsze kawal swietnej roboty :u Jedynie tak wybrakowana galka zmiany biegow psuje troszke efekt, bo zdjecia jak z katalogu :u Jak zaczynali to mieli podchody do mnie.Nie mają znaczenia na rynku detailingowym w Krakowie.A ja myslalem, ze to zwykla myjnia 8-| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Zrobiłbym mu gałkę ale miał ograniczone fundusze...a szkoda. Jeśli wróci na korektę to obiecuję że dostanie gratis ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Zrobiłbym mu gałkę :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sohers Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Zrobiłbym mu gałkę :shock: :lol: Pytanko Piotr czym czyściłeś tą jasną skóre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Przepraszam ... no ale normalnie nie mogłem :)) =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Historia z robieniem gałki przezemnie już była w przypadku Audi A3...tamtemu też zrobiłem =)) Pytanko Piotr czym czyściłeś tą jasną skóre?APC SNB...jest bardzo bezpieczne i delikatne a przy tym skuteczne. Jednocześnie pragnę uciąć ew spekulacje....na dziady nie ma bata i cleanery odpadają ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sohers Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 na dziady nie ma bata i cleanery odpadają a testowałeś może kiedyś takie coś? http://allegro.pl/leather-ultra-clean-pielegnacja-skory-hit-i2714484540.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi