SzaKal Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 minetoo Używałeś kiedyś stronga z colorlocka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Używałeś kiedyś stronga z colorlocka ?Numer jeden na świecie...oczywiście...mam i uwielbiam ale...czasem trzeba coś na chama zrobić :u a testowałeś może kiedyś takie coś?Nie. O stary....ehhh młodość :ymdaydream: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 usługa "przyjaciółka" mnei najbardziej kręci :-B ale mi się to sabisko podoba to surowe wnętrze jak niemiecka krowa na pastwisku :u :u :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Sorry za OT a takie chciałeś mieć :ymdaydream: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 ale mi się to sabisko podoba to surowe wnętrze jak niemiecka krowa na pastwisku kwintesencja wyrażenia uczucia do Saaba =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 lubie takie czyste krowy na zielonym pastwisku :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Sorry za OT a takie chciałeś miećMarzyłem o tym a dostalem Cezetke... kwintesencja wyrażenia uczucia do SaabaJestem za :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 usługa "przyjaciółka" mnei najbardziej kręci :-B ale mi się to sabisko podoba to surowe wnętrze jak niemiecka krowa na pastwisku :u :u :u Ja to bym powiedział, że to taka szwedzka ergonomia w klasycznym wydaniu ale ja się nie znam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 przepraszam za OT ale coś dla Juniora :f ja takie cuda znalazłem w czasie porządków :lol: i do tego jeszcze taki notesik na przyssawkę do szyby z podobnym obrazkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 :lol: Czuć rasowym PRL-em Trzymaj w ukryciu bo mają wartość :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masa140 Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 minetoo robota 1-sza klasa :u Odżył dziad niesamowicie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Aktualizacja Powrócił do mnie Saab. Jak wspominałem przy okazji poprzedniej pracy były zakusy z obu stron na więcej i tak też się stało. Lista życzeń była następująca: -posprzątać -naprawić fotel -zrobić coś z tym lakierem.... Co do lakieru stanęło na przelocie jakimś One Step'em żeby to "jakoś wyglądało" Auto miało być u mnie 3 dni ale że OneStep jest dla dziewczynek a mnie poniosła fantazja Saab gościł nieco dłużej :D . Zabierzmy się do pracy. Szeroko pojęte mycie Ponownie zakamarki (pro forma) i felgi oraz pełna dekontaminacja i absolutne odtłuszczenie. To wszystko ukazało stan jaki kazał zapomniećże będzie szybko i przyjemnie :roll: Fotel Fotel kierowcy wziął i się popękał :( Szybka naprawa tapicerska i już to jakoś wygląda. Użyty materiał to oryginał Saab :u Wnętrze Owner chciał posprzątać ale zwykłe sprzątanie nijak nie pasowało mi do tego wnętrza więc wyprałem praktycznie od nowa tym bardziej że "tu się gdzieś soczek rozlał" , skóry farbują od jeansów a w podłodze było tyle syfu co na drodze. Lakier Z szybkiego przelotu nic by nie było. Futro>futro>futro>cutting>polishing>finishing>finishing DA. Dopiero po tym wszystkim wyszło jako tako. Chyba :roll: Wkurzające jest gdy mocno skatowany lakier rys nie chce oddawać po to by na końcu okazało sięże jest maślany i hologramuje jak głupi. Ot taki rzadki paradoks którego nikomu nie życzę :-B Smaczki Kilka detali szpecących całość. Efekty albo ich brak Zobaczmy co uszaty stworzył. I to by było na tyle. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Ale skur. lakier. Łojj, uszy Cie pewnie bolały :lol: Zawsze robisz takie takie małe fragmenty ? (te do zdjęć kwadraciki :) ) Czym robiłeś korektę ? Jak Ci się pracuje Nielsen Lux ? Bardzo ładnie wyszło Piotrek, brawo :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Zawsze robisz takie takie małe fragmenty ?Jak mnie coś napadnie :lol: Czym robiłeś korektę ?System Menzerna futra LakeCountry i pady Urban/Flexi/LakeCountry Jak Ci się pracuje Nielsen Lux ?Doskonały środek :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozek Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Sabinka ładna :) robota :u a pilot hmm ogryzek jakiś taki był ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 a pilot hmm ogryzek jakiś taki był+1 przy pierwszej wizycie lakier tez był "liźnięty", ciekawe co robił owner ze znowu doprowadził lakier do takiego stanu :? poza tym jak zwykle robota profi :u ps. pranie odkurzaczem profi? jak się sprawuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 przy pierwszej wizycie lakier tez był "liźnięty", ciekawe co robił owner ze znowu doprowadził lakier do takiego stanuCały czas BP program złoty :D Teraz już tak nie będzie. Przed tą akcją było autu, mnie i lakierowi wszystko jedno ;) ps. pranie odkurzaczem profi? jak się sprawuje?Tak. Niezmiennie lepiej od produktów wiodącej firmy o żółtych barwach :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianTDCi Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Dobra robota :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mav Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Mialem kiedys Saaba 900 Coupe w takim lakierze... i wiem co to znaczy, wiec naprawde SZACUN za osiagniety rezultat :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Powiem tak, Mintek na Prezydenta :mrgreen: Kawał zszarganej fury, która ogarnałeś po mistrzowsku :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Nice Job, ale skora to chyba sztuczna, na jakims tekstylu podszyta. Nie jeste fanem zaczesywania dywanikow, ale tutaj to super kontrast daje z tymi jasnymi fotelami :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermit Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 co do lakieru stanęło na przelocie jakimś One Step'em żeby to "jakoś wyglądało" Auto miało być u mnie 3 dni ale że OneStep jest dla dziewczynek a mnie poniosła fantazja Saab gościł nieco dłużej Owner chciał posprzątać ale zwykłe sprzątanie nijak nie pasowało mi do tego wnętrza więc wyprałem praktycznie od nowa tym bardziej że "tu się gdzieś soczek rozlał" , skóry farbują od jeansów a w podłodze było tyle syfu co na drodze. Jak rozwiązujesz te problemy na drodze hmm..biznesowej? Nie ma rozmowy w stylu "wal się facet, miało być tanio a jest :-o robota na twój koszt!"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Zawsze znajduję jakąś nić porozumienia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samtive Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 każdy jest człowiekiem :u raczej w detailingu o zadowolenie tylko jednej strony nie chodzi :D robota profi,już to mówiłem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermit Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Dobrzy u Was ludzie mieszkają, u mnie przekroczenie rachunku o 50zł powoduje u klienteli palpitacje serca i nerwowe spazmy :-w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi