junior74 Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Niezmiennie lepiej od produktów wiodącej firmy o żółtych barwachSasiad rozwiniesz troszkę(podciśnienie,wyginanie węza tu przy ssawce,głośność turbinki :lol: szer ssawki) Praca i efekty super daj plusa tapicerowi Winietki :p Dziwi mnie trochę brak uszczelki pod pokrywą silnika w takim aucie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Dziwi mnie trochę brak uszczelki pod pokrywą silnika w takim aucieUszczelka jest na klapie a że nieskuteczna... WinietkiI to już drugi raz zostawiłem je w tym samym aucie =)) Sasiad rozwiniesz troszkę(podciśnienie,wyginanie węza tu przy ssawce,głośność turbinki szer ssawki)Chyba już to gdzieś pisałem... Krótko, mocniejszy, nieco głośniejszy, większe podciśnienie, lepszy natrysk ssawka standardowa ale z milszym kątem natarcia i trwalsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Szacunek :u Z tymi fotelami to Ty magik patrzę :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 większe podciśnienie, lepszy natrysk ssawka standardowa ale z milszym kątem natarcia i trwalsza. :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozek Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Dobrzy u Was ludzie mieszkają, u mnie przekroczenie rachunku o 50zł powoduje u klienteli palpitacje serca i nerwowe spazmy :-w Darek u Ciebie to pewnie przez ojca dyrektora :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Dobrzy u Was ludzie mieszkają, u mnie przekroczenie rachunku o 50zł powoduje u klienteli palpitacje serca i nerwowe spazmy :-wRobisz 100 górki bo inaczej się nie da w Krakowie a potem opuszczasz 100 :lol: Krakusy to centusie tu musi być tanio Sorry za OT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masa140 Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Lol ale zajechał ten lakier :o miałeś troooochę roboty :)) BTW o jakim odkurzaczu piorącym mówicie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Profi Europe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Lala :) Fajnie powyginałeś te fikołki do zdjęcia :) "absolutne odtłuszczenie'' po Twojemu to...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Pięknie :D Ile czasu Tobie zajął środek a ile lakier ? Qrcze Saab ... a tam skajjjjj, dobra eco skóra lepiej grzmi :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 "absolutne odtłuszczenie'' po Twojemu to...?Doprowadzenie lakieru zarówno przed jak i po korekcie do stanu w którym woda nawet na pionowej powierzchni prędzej wyschnie niż spłynie. Nie chcę wyjść na wywrotowca więc nie zagłębiam się w szczegóły, ot takie porządne mycie a w tym przypadku pomógł GulJavel (fuck'in awesome!!) od SNB. Ile czasu Tobie zajął środek a ile lakier ?Wnętrze jeden bardzo sługo dzień a lakier dni pięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samtive Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 GulJavel (fuck'in awesome!!) od SNB czyli Seba miał rację ? ;) przy okazji sam sprawdzę i zamawiam większą dawkę :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Doprowadzenie lakieru zarówno przed jak i po korekcie do stanu w którym woda nawet na pionowej powierzchni prędzej wyschnie niż spłynie. No tego to się właśnie po Tobie spodziewałem. Tylko tak od strony technicznej bardziej bym poprosił :) Może być PW ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Chylę czoła :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Bardzo dziękuję wszystkim za miłe słowa :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 piekna praca :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Wnętrze jeden bardzo sługo dzień a lakier dni pięć :shock: Jak Ty 5 dni nad lakierem siedziałeś to faktycznie musiałabyć masakra. Ciężko było finish wyprowadzić bez hologramów? Zastanawia mnie dlaczego niektóre lakiery są twarde i jednocześnie bardzo łatwo się rysują :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Ciężko było finish wyprowadzić bez hologramów?Bywały łatwiejsze :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 "absolutne odtłuszczenie'' po Twojemu to...?Doprowadzenie lakieru zarówno przed jak i po korekcie do stanu w którym woda nawet na pionowej powierzchni prędzej wyschnie niż spłynie. Nie chcę wyjść na wywrotowca więc nie zagłębiam się w szczegóły, ot takie porządne mycie a w tym przypadku pomógł GulJavel (fuck'in awesome!!) od SNB. Ile czasu Tobie zajął środek a ile lakier ?Wnętrze jeden bardzo sługo dzień a lakier dni pięć mowisz ze sie sprawdza ten GulJavel tak? Jak go dawales? uzywasz czegos jeszcze od SNB w swoich pracach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 19 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Czy uzywam? 60 % chemii to juz Nielsen .... Oj nie czyta kolega moich wypocin i testow.... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Czy uzywam? 60 % chemii to juz Nielsen .... Oj nie czyta kolega moich wypocin i testow.... :( musze nadrobic zaleglosci :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Co ja napisze jak wszystko już zostało powiedziane. Kozak jesteś :ymhug: Oby tylko właściciel wział sobie do serca wskazówki bo szkoda pracy. Jednak z drugiej strony... wtedy jest praca właśnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Piter jak zwykle pełen szacun :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Może być... ;)) :ymhug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 19 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Może być... :ymhug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi