DaV Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Tak jak w temacie, uzywał ktos :P?. W naszych sklepach internetowych chyba nie można tego dostać a zaciekawił mnie ten produkt bo moze rozwiazac problemy niedajacych sie domyc dywanów lub wyblakłych tylnych półek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzaKal Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Nie z Nielsena ale z Auto Glym, polecam :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_1981 Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 O to Ci chodzi? http://sklep.beps.pl/nielsen-black-dye-czernidlo-do-regeneracji-dywanikow-p-856.html Kolega jest na forum ale rzadko się odzywa dlatego mogłeś pominąć jego sklep ;) http://www.detailingclub.pl/viewtopic.php?f=23&t=2256&p=70764&hilit=beps#p70764 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 Tak jak w temacie, uzywał ktos :P?. W naszych sklepach internetowych chyba nie można tego dostać a zaciekawił mnie ten produkt bo moze rozwiazac problemy niedajacych sie domyc dywanów lub wyblakłych tylnych półek.Jest na liscie naszego kolejnego zmowienia z fabryki NIelsnena + kilka innych rzeczy, jak sie pojawi dam znac :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 Sebba ;;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blaszczu Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 Tak jak w temacie, uzywał ktos :P?. W naszych sklepach internetowych chyba nie można tego dostać a zaciekawił mnie ten produkt bo moze rozwiazac problemy niedajacych sie domyc dywanów lub wyblakłych tylnych półek.Jest na liscie naszego kolejnego zmowienia z fabryki NIelsnena + kilka innych rzeczy, jak sie pojawi dam znac :u Czekamy bo jak na razie z chemii Nielsena jestem bardzo zadowolony - pewnie z Black Dye będzie podobnie ;) Oby... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 Tak jak w temacie, uzywał ktos :P?. W naszych sklepach internetowych chyba nie można tego dostać a zaciekawił mnie ten produkt bo moze rozwiazac problemy niedajacych sie domyc dywanów lub wyblakłych tylnych półek.Jest na liscie naszego kolejnego zmowienia z fabryki NIelsnena + kilka innych rzeczy, jak sie pojawi dam znac :u Czekamy bo jak na razie z chemii Nielsena jestem bardzo zadowolony - pewnie z Black Dye będzie podobnie ;) Oby... Lista zamowienie jest spora z tych rzeczy ktorych jeszcze nie bylo w PL, ale czas pokaze wszystko ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts