DreamCar Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Witam wszystkich! Zamówiliśmy nowy ekskluzywny system polerowania eXtreme-Plus (X-P) :D , wkrótce go przetestujemy i efekt pracy wyłożymy na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Tajemniczo sie nazywa a objasnicie dla amatorow jak to sie je :ympray: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 http://www.extremeplus.it/eng/auto-seven.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 No to czekamy. Mam nadzieję że cena również nie będzie "extreme exclusiv" ;) Ogólnie paczę że to jest z Italii więc może coś nasz Martino o tym słyszał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 No cos slyszal ;) ale czekamy co w PL o tym sadza... Mam pytanie:w masz tylko pasty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Kilka ciekawostek z Waszej strony: głębokie rysy pod wpływem profesjonalnych środków polerowania i temperatury rozgrzanego lakieru lutują się. :lol: Opis detailingu wnętrza w którym wykazuje się, że główna różnica pomiędzy detailingiem a zwykłym czyszczeniem to liczba użytych środków też pozostawia wiele do życzenia. Ciekaw jestem co reszta Forumowiczów sądzi na ten temat i niecierpliwie czekam na relację z testu. Liczę na bardziej profesjonalne podejście do testu niż do opisów na stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Ja nie będę komentował ( bo nie jestem profesjonalistą) ja się będę uczył i dobrze bawił..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Ja nie będę komentował ( bo nie jestem profesjonalistą) ja się będę uczył i dobrze bawił.....Nie musisz bo ich wyprzedzasz niech się oni martwią. Na pewno kumasz o czym pisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Oj tam oj tam..... :oops: Chłopaki nie prdo...ć tylko dawać konkrety forum amatorów czeka :f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 No właśnie Łukasz dobrze zuważył :u jakbym opisem klientowi wytłumaczył co mu bede robił to by mi sie w głowe kazał popukać :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Ja nie będę komentował ( bo nie jestem profesjonalistą) ja się będę uczył i dobrze bawił..... :lol: Panowie! Chyba PRAWDZIWI EKSPERCI nas opuścili :roll: Co my teraz poczniemy? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Co my teraz poczniemy?Proszę nie szydzić tylko cierpliwie czekać. Nie robić OT. Jak Panowie nie odpiszą to wątek i cały system umrze śmiercią naturalną. Posty na temat proszę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DreamCar Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Witam wszystkich - i amatorów i "ekspertów". Widzę że temat wzbódził zainteresowanie - bardzo to nas czieszy :D Cierpliwości Panowie! System działa i to bardzo skutecznie. Końcowy efekt będzie przedstawiony, proszę poczekać. Mam nadzieje że zadżiwi wszystkich i będą pytania :ymhug: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Pierwsze pytanie: jakich padow urzywacie z pasta XP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Panowie z DreamCar dziękuję za poprawienie humoru :u Rozumiem, że początki nie są łatwe, ale LITOŚCI :shock: kto redagował te wszystkie opisy na Waszej stronie? Puszczacie to w sieć, a poziom językowy jest jak u średnio rozgarniętego pierwszaka :roll: Pozwoliłem sobie zacytować najlepsze fragmenty 8-) NIESIEMY całkowitą ODPOWIEDZIALNOŚĆ ZA JAKOŚĆ swojej pracy, dając Klientowi pisemną gwarancje, oraz opis wykonanej pracy. Maksymalnie do procesu czyszczenia dołącza się odkurzacz piorący ze środkami chemicznymi rozpuszczającymi się w wodzie. W 90% przypadków po chemicznym czyszczeniu salonu pozostaje trwały i nieprzyjemny zapach chemii, który za zwyczaj wjada się w materiał z którego jest zrobiony element wnętrza samochodu i na długi czas przeszkadza właścicielowi auta Nie jest profesjonalne stosować jeden i ten sam środek do czyszczenia wszystkich elementów, które znajdują się w salonie waszego auta. Do likwidacji nieprzyjemnych zapachów stosuje się specjalne neutralizatory. Dla zrobienia przyjemnego zapachu – amortyzatory. Zabezpieczymy lakier twardym woskiem z dużą zawartością naturalnego wosku brazylijskiego drzewa carnauba. Zapytajcie: czy przeprowadza się oczyszczanie lakieru za pomocą glinkowania (ta procedura na 100% usuwa absolutnie wszystkie twarde wstawki w lakier i żywice) „Hologramy” – to wynik nie jakościowego polerowania, przejawiające się przez kilka myć. zwyczajna "polerka" trwająca 5-6 godzin powoduje spiłowanie lakieru do głębi rys. Dzije się to dlatego że są wykorzystywane ambrozyjne materiały. Profesjonalne polerowanie zajmuje nie mniej niż 8-12 godzin, głębokie rysy pod wpływem profesjonalnych środków polerowania i temperatury rozgrzanego lakieru lutują się. Wszyscy wiemy jak długotrwała i wydatna jest naprawa blacharska (czasami trzeba czekać 3-4 tygodnie). Mało tego że farba morze różnić się odcieniem, to jeszcze samo farbowanie samochodu, nawet z idealnie dobraną farbą, może nie być jakościowe (pył, zacieki lakieru, osadzanie się podkładu). Farbowanie elementu karoserii nie jest tanią „przyjemnością”. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkaz Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Marcin, człowiek uczy się całe życie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lehto Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 :lol: :ymapplause: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Pozatym to moze wlasnie tak trzeba do "zwyklych" ludzi mowic. Sprobuj napisac compund, wet sending, gloss itp. kto to zrozumie. Poczekajmy na testy a pozniej zobaczymy co nam pokarza :u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Ciąży na Nas brzemię edukacji narodu. Róbmy to poprawnie. Nie róbmy nic byle jak bo bylejakość jest łatwa do przyswojenia a potem mimowolnie wdraża się ją w czynności jakie wykonujemy.... EOT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Minetoo z jednym sie zgodze, ze tak jak to opisali to nawet ja tak zle po Polsku bym nie potrafil :lol: amrtyzatory do zapachu, to nie wiem jak to rozumiec...ale zgodzisz sie ze mna ze wytlumaczuc w prosty sposob co to jest "detailing" to nie takie proste. P.S. JJ przenies, bo ciekawy temat sie robi a tu zasmiecamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geo Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Sprobuj napisac compund, wet sending, gloss itp. kto to zrozumie. no właśnie ? :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Jędrula zrób porządek w tym temacie bo sie balagan robi...pliiiiis :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkaz Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Jędrula zrób porządek w tym temacie bo sie balagan robi...pliiiiis :P i-) ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Jędrula zrób porządek w tym temacie bo sie balagan robi...pliiiiis :P i-) ??? Tak se tylko... Poprostu uwazam ze temat powinien byc zalozony po testach...gadalem o tym z dzejem...ale co mnie tam...robta co chceta :lol: Byle do wieczora i PYK :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Burdel to tu jest od pierwszego posta z nim włącznie :-B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi