arekkaz Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Mogę go wywalić do kosza? Proszę ten jeden raz =:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 P.S. JJ przenies, bo ciekawy temat sie robi a tu zasmiecamy Otóż to. Dyskusja się rozwija w ciekawym acz innym kierunku niż sobie autor wątku zaplanował. Dobrze byłoby to przenieść. Jaki "AMORTYZATOR" moglibyście mi polecić? Chciałbym taki który sprawi, że w aucie będzie unosił się zapach gumy turbo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Sprobuj napisac compund, wet sending, gloss itp. kto to zrozumie. no właśnie ? :| Sanding...no co nie mozna sie pomylic :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Czy Wy nie potraficie nie pisać nie na temat? Wątek zamykam, w międzyczasie usunę OT, autor wątku, (DreamCar), jak już faktycznie będzie miał dla Nas jakieś konkrety oprócz kiełbasy wyborczej jaką nas karmi, niech puści mi PM, wtedy wątek odblokuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi