Zybercik Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Czekam na wpłaty od następujących użytkowników: Zybercik Ups... wpłacone! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Czekam na wpłaty od następujących użytkowników: Zybercik Tadek14 junior74 Carire1 SNB booohal mx_nowicki Pieniążki reszty (oprócz Łodzi) poszły do szeklesa więc uruchamiamy maszyny i drukujemy to. ...a potem się niektórzy dziwią dlaczego to tak długo trwa ;) mam już ;)Co masz na myśli? Ale ten styczeń 2014 ma być ZAMIAST stycznia 2013 czy ZAMIAST 14 strony? Czy chcecie mnie naciągnąć na gratisową stronę nr 15 :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx_nowicki Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 O rany przepraszam za opóźnienie! Właśnie zrobiłam przelew (JJ'q ten sam bank więc kasa powinna być szybko). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Czy chcecie mnie naciągnąć na gratisową stronę nr 15Chcemy Cię naciągnąć. :ymcowboy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkaz Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Nie rób stycznia 2013 tylko przenieś go na 2014 z tymi samymi zdjęciami plus te strony gratisowe jak już nalegasz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Chcemy Cię naciągnąć. :ymcowboy: Tak też myślałem :-B ...naciągnięte B-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkaz Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 pięknie wyglada :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shifty Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Te 2 ostatnie fotki ode mnie zmieniłbym na inne auto, oba są czerwone, może dać jeden niebieski lub czarny dla odmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Te 2 ostatnie fotki ode mnie zmieniłbym na inne auto, oba są czerwone, może dać jeden niebieski lub czarny dla odmiany Też bym zmienił i dał niebieskie, gdybyś przysłał zdjęcie normalnych rozmiarów, a nie wielkości znaczka pocztowego ~x( Zresztą lepiej czerwony i bordowy niż 2 czarne, nie? W ogóle to zamawiasz kalendarz, bo nie widzę Cię na liście :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shifty Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Tak zamawiam kalendarz. Wysłałem fotki w dużej rozdzielczości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Niebieskie Maserati jest 800 x 450 px. Alfa 4000 x 2248px...jest różnica nie? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Jak wygląda sprawa z kalendarzem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Mam na razie pieniądze od ok 5 osób (w sumie za 9szt) i żadnego adresu. Czekam na maila od JJ z adresami i resztę kwoty. Myślę, że w środę będę miał kalendarze gotowe i zacznę wysyłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Mam na razie pieniądze od ok 5 osób (w sumie za 9szt) i żadnego adresu. Mój adres na pewno masz. 4 stycznia już Ci wysłałem. Czekam na maila od JJ z adresami i resztę kwoty. To my te adresy mieliśmy przesyłać do JJ po to by on za chwilę Tobie wysyłał? :shock: W wątku z zamówieniami nie było napisane do kogo wysyłamy adresy więc uznałem za oczywiste, że wysyłamy je do Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Czyli mówiąc krótko: uprasza się osoby które jeszcze nie wpłaciły o wpłatę kasy i dane do przesyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Łukasz tak, Twój adres mam. Wolałem, żeby pieniądze i adresy poleciały do JJ, ponieważ w tym czasie dostaję dużo różnych maili i nie chciałem żeby się któryś zawieruszył. JJ wszystko fajnie poukłada i prześle mi całość. Faktycznie teraz patrzę i nie jest wyraźnie napisane do kogo adres :x Tak czy inaczej nie mam adresów od Was. Proszę podsyłać je do mnie w takim razie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sivy Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 ode mnie adres powinieneś mieć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Mam tylko adresy do: - sivy - zybercik - Łukasz Na resztę czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 ja osobiscie to mowilem juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 damianese oczywiście :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Łódzkie zamówienie: SNB Łódź ul. Rewolucji 1905 r. 44 90-213 Łódź Tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Tak ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 kasa jutro leci, sorki za zwloke ale jutro leci przelew :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 14 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Szekles, jutro z rana wyślę Ci aktualną listę. Adresy do wysyłki przyjmuj Ty, widzisz kto wpłacił i komu można wysłać. Drukuj kalendarze (nawet o 3-4 więcej niż masz na tą chwilę zapłaconych) to w tym tygodniu paczki podochodzą do ludzi. Łódzkie zamówienie mogę przyjąć ja i zawieźć je do Was, w poniedziałek będę w SNB. Chyba, że to za późno.. A Białystok nie chciałby kalendarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi