Skocz do zawartości

Kalendarz DC.pl

JJ.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 164
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Czekam na wpłaty od następujących użytkowników:

Zybercik

Tadek14

junior74

Carire1

SNB

booohal

mx_nowicki

Pieniążki reszty (oprócz Łodzi) poszły do szeklesa więc uruchamiamy maszyny i drukujemy to.

...a potem się niektórzy dziwią dlaczego to tak długo trwa ;)

mam już ;)

Co masz na myśli?

Ale ten styczeń 2014 ma być ZAMIAST stycznia 2013 czy ZAMIAST 14 strony? Czy chcecie mnie naciągnąć na gratisową stronę nr 15 :f

Te 2 ostatnie fotki ode mnie zmieniłbym na inne auto, oba są czerwone, może dać jeden niebieski lub czarny dla odmiany

Też bym zmienił i dał niebieskie, gdybyś przysłał zdjęcie normalnych rozmiarów, a nie wielkości znaczka pocztowego ~x(

Zresztą lepiej czerwony i bordowy niż 2 czarne, nie?

W ogóle to zamawiasz kalendarz, bo nie widzę Cię na liście :shock:

Mam na razie pieniądze od ok 5 osób (w sumie za 9szt) i żadnego adresu.

Mój adres na pewno masz. 4 stycznia już Ci wysłałem.

Czekam na maila od JJ z adresami i resztę kwoty.

To my te adresy mieliśmy przesyłać do JJ po to by on za chwilę Tobie wysyłał? :shock:

W wątku z zamówieniami nie było napisane do kogo wysyłamy adresy więc uznałem za oczywiste, że wysyłamy je do Ciebie...

Łukasz tak, Twój adres mam.

Wolałem, żeby pieniądze i adresy poleciały do JJ, ponieważ w tym czasie dostaję dużo różnych maili i nie chciałem żeby się któryś zawieruszył. JJ wszystko fajnie poukłada i prześle mi całość.

Faktycznie teraz patrzę i nie jest wyraźnie napisane do kogo adres :x

Tak czy inaczej nie mam adresów od Was. Proszę podsyłać je do mnie w takim razie...

Szekles, jutro z rana wyślę Ci aktualną listę. Adresy do wysyłki przyjmuj Ty, widzisz kto wpłacił i komu można wysłać. Drukuj kalendarze (nawet o 3-4 więcej niż masz na tą chwilę zapłaconych) to w tym tygodniu paczki podochodzą do ludzi. Łódzkie zamówienie mogę przyjąć ja i zawieźć je do Was, w poniedziałek będę w SNB. Chyba, że to za późno..

A Białystok nie chciałby kalendarza?