GracjanS4 Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Najlepiej będzie założyć osobny temat do zdjeć, potem szybka ankieta i sruuuu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Posłałem do JJ pw między innymi żeby założył taki temat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Postaram się jutro założyć taki temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 good, ale fotek mozna ile sie chce mam rozumiec ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Może każdy po 3 swoje najlepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sivy Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 dobra róbcie ten kalendarz bo juz nie moge sie doczekac zeby powiesić sobie na ścianie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Ja, że tak się wyrażę ze swojej strony jestem gotowy. Czekamy chyba tylko na ciekawe zdjęcia i robimy...może się uda :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 I jak? Idzie jakos do przodu bo juz koniec roku się zbliża i pasuje nowy kalendarz już robic :) :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Jak myślicie wystarczy tyle zdjęć żeby coś zlepić ciekawego? Nie wierzę, że nie macie jeszcze więcej takich fajnych zdjęć :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Aż wstyd się pytać, ale jak wrzucić zdjęcia, żeby nie były linkami? jak zaznaczam i klikam img to się nie wyświetla, zdjęcia z Picassy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 trzeba piotrka minetoo zgwałcić o zdjęcia i sebe i sebastiana polita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 to może zwiększmy ilośc możliwych zdjec żeby było wtedy jakos wybrac? :?: bo pasuje go zrobic a nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Coś mnie się zdaję, że dupa z tego wyjdzie :| A w listopadzie mogło by być jakieś fajne zdjęcie ze spotu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Carire, już Ci w wątku ze zdjęciami napisałem, że można wrzucać więcej.. Seba, dajże Saaba albo inne od siebie, Mineta tak samo, co jest chłopaki? Shifty też ma ładne fotki i siedzi cicho. Mobilizacja panowie, co jest? Proszę powysyłać mi zdjęcia, dostaliście mój adres a ja Waszych fotek nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Carire, już Ci w wątku ze zdjęciami napisałem, że można wrzucać więcej.. Seba, dajże Saaba albo inne od siebie, Mineta tak samo, co jest chłopaki? Shifty też ma ładne fotki i siedzi cicho. Mobilizacja panowie, co jest? Proszę powysyłać mi zdjęcia, dostaliście mój adres a ja Waszych fotek nie... Gdzie ten adres JJ ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 ja też nic nie dostałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 19 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 kozlowski.jedrzej@gmail.com Proszę, wysyłajcie do woli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 ok, tak lepiej :) :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sivy Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Jakieś wieści odnośnie kalendarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Jeśli są już zebrane zdjęcia odpowiedniej rozdzielczości to ja jestem gotowy do pracy... JJ masz już wszystko co trzeba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkaz Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Dzisiaj wysłałem naszą partię zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Kochani, w tym tygodniu obiecuje Wam konkrety :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Ze względu na to, że nie wszyscy dostarczyli duże rozmiary zdjęć i niestety sporo zdjęć się nie nadaje w ogóle, przyszedł mi taki pomysł do głowy L-) Można zrobić 14 stronę, na której zostaną zebrane te małe zdjęcia, które nie nadają się na strony z miesiącami. Dodatkowa strona z dodatkowymi zdjęciami w wersji mini...co o tym myślicie? To jest jakaś alternatywa na wypadek małego odzewu na moje PM do "coponiektórych" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 ja dzisiaj wysylam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Dzisiaj pokażę kilka stron gotowego kalendarza. Założymy temat zamówień z danymi do wpłaty, zrobimy listę. Czas goni więc trzeba się sprężać, kto będzie zdecydowany na 100% niech od razu wpłaca pieniądze. Będzie można odebrać osobiście, zbiorowe wysyłki też wchodzą w grę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi