Carire1 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 kozlowski.jedrzej@gmail.com na ten adres wysylam wlasnie wiec daj znac czy beda jakies sie nadawac a na kalendarz mow tylko ile i gdzie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sivy Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 no Panowie trzeba lecieć z tematem bo zaraz bedziemy mieli jeden miesiac podziwiania mniej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Tak będzie wyglądał finalnie kalendarz DC 2013. Czekam tylko na wiadomość od JJ'a i zakładam temat zamówień, gdzie będzie opisane co i jak i za ile :u Jak ktoś mieszka niedaleko, a ciekawy jest jak to wygląda jakościowo, z bliska to zapraszam (PW). Jeśli macie jakieś uwagi, coś co się nie zgadza lub jakiś błąd w tym co widzicie to proszę pisać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sivy Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 :-bd juz go widze jak wisi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 gites :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 szekles- 2 poproszę- odbiorę w Tychach na miejscu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 damianese z przyjemnością poznam kolegę sąsiada ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Czekam tylko na wiadomość od JJ'a i zakładam temat zamówień, gdzie będzie opisane co i jak i za ile :uNo i gdzie ten temat??? :-?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Dalej czekam na PW z danymi od JJ'a :geek: Sądzę, że dziś to nastąpi, do zrobienia mam jeszcze tylko 4 miesiące... Śmiało można jeszcze wysyłać do mnie zdjęcia :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 No i gdzie ten temat???Kac na gołe baby minął :lol: Ja już mogę kupić ten do kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Koledzy, ogarniemy grupowe do Krakowa? Ja też chcę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Panowie co myślicie o tym żeby na styczeń z racji tego, że będzie on wisiał raptem 2 tygodnie, dać "najsłabsze/najgorsze" zdjęcia z tych, którymi dysponuję? Bo teraz są całkiem fajne foty, aż szkoda żeby się zmarnowały :)... Więc jak???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 :u I ja mam pomysła. Na tej ostatniej stronie gdzie będą zdjęcia niskiej jakości i mniejsze proponuję wrzucić w sposób chaotycznie (kolaż?) nicki i nazwy przedsięwzięć osób kto9re w kalendarzu będąmiały swoje foty. Wiadomo nie w celu reklamy ot tak dla nas ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 też jestem za :u minetoo super pomysł :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Nie wiem dlaczego na ostatniej stronie mają być zdjęcia słabej jakości :-? W każdym razie taki kolaż mogę zrobić na 14 stronie (będzie 14 stron :-bd ) lub mini kalendarz na 2014 lub inny Wasz pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Tak mi się jakoś zakodowało bo chyba wspomniałeś gdzieś o tej dodatkowej stronie....no właśnie coś takiego z tą 14 stroną. Czekam na maila od fotografa bo tam się ostały u niego zdjęcia nocne Toyoty co się Wam podobno podobała ;) Na 2014 przygotowywać zdjęcia będziemy cały ten rok intensywnie wszysscy nie? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Na 2014 można zrobić comiesięczny konkurs na zdjęcie, ale o tym będziemy mówić potem... :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 o to też jest mysl, kiedy bedzie cały gotowy do pokazania :) ? a na ostatniej albo mini inne foty lub mini zdjecia + nicki z forum :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Już kończę, myślę że założę temat zamówień i tam pokazane będzie wszystko, a nr konta JJ'a dopiszę jak mi przyśle... Do godzinki się wyrobię :u ...a może na 14 stronie zebrać wszystkie kropelki? a w miesiącach podmienić na auta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 ..a może na 14 stronie zebrać wszystkie kropelki? a w miesiącach podmienić na auta?Lepiej żeby było pomieszane. Same kropelki nawet na 14-trj stronie będą monotonne.... chyba :-?? Kropelki można "skojarzyć" z jakimiś deszczowymi miesiącami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Czekaj że chwilę na moją fotkę może się załapię :ymdaydream: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 czekamy na caly kalendarz juz gotowy :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Temat zamówień gotowy, można oglądać i zamawiać... Wszelkie uwagi na temat kalendarza proszę pisać tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sivy Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 juz ?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi