AG80 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Jeśli na 14 stronie mają być nick'i osób, które znalazły się w kalendarzu to proszę tutaj wpisać, bo mi się już wszystko myli (proszę zachować oryginalną pisownię) 1. 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sivy Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 1. Sivy 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 1. Sivy 2. Carire1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 1. Sivy 2. Carire1 3.SNB SWEDEN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 1. Sivy 2. Carire1 3.SNB SWEDEN 4. fonnes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 1. Sivy 2. Carire1 3.SNB SWEDEN 4. fonnes 5. Zybercik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 1. Sivy 2. Carire1 3.SNB SWEDEN 4. fonnes 5. Zybercik 6. Booohal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 delete... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Kiedy kalendarze będą wysyłane? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Wszystko zależy od Was :D Jeśli będziecie się ociągać z zamówieniami i wpłatami to trochę potrwa, jak się szybko uwiniecie to będzie szybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkaz Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 1. Sivy 2. Carire1 3.SNB SWEDEN 4. fonnes 5. Zybercik 6. Booohal 7. we're4DETAILING Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 1. Sivy 2. Carire1 3.SNB SWEDEN 4. fonnes 5. Zybercik 6. Booohal 7. we're4DETAILING 8. fireman_marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Marzec dodany, gdzieś mi umknął :geek: Czy to są już wszystkie nick'i? Jeśli ktoś chcę wysyłkę zbiorową to proszę się między sobą dogadać i na liście wpisać : nick + ilość sztuk, podać adres JJ'owi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 1. Sivy 2. Carire1 3.SNB SWEDEN 4. fonnes 5. Zybercik 6. Booohal 7. we're4DETAILING 8. fireman_marcin 9. Dark_Wolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Nie mogę wyczaić czyje są zdjęcia: - beżowy fiat 125p - niebieski passat kombi - bordowe infinity - wnętrze audi z brązową skórą jak ktoś jest pewny to proszę wpisać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 - niebieski passat kombiSprinter :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 czekam na 14 strone :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 1. Sivy 2. Carire1 3.SNB SWEDEN 4. fonnes 5. Zybercik 6. Booohal 7. we're4DETAILING 8. fireman_marcin 9. Dark_Wolf 10 soll & Blaszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 14 strona. Sprawdźcie czy kogoś brakuje i czy każdy nick jest dobrze napisany i czy ogólnie wszystko jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Super wyszło :u moje się zgadza a jak :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Generalnie chodzi mi o to, żeby każdy nie tylko siebie sprawdził, ale też żeby napisał czy jest ktoś jeszcze w kalendarzu kogo nie ma na 14 stronie. Jeśli wszystko się zgadza taka wersja pójdzie do druku i potem będzie za późno ~x( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Nie mogę wyczaić czyje są zdjęcia: - beżowy fiat 125p - niebieski passat kombi - bordowe infinity - wnętrze audi z brązową skórą jak ktoś jest pewny to proszę wpisać... Bezowy Fiat to chyba Fire Marcin z Turku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Jak 125p jes firemarcina to spoko, on już jest. Co z kolegą Booohal wpisał się na listę ze swoim nick'iem, a ja nie wiem które jest jego zdjęcie??? Na 14 stronie będzie zmiana "sivy" na "Show Car Studio"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Booohal, niebieskie kropelki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Tak kredens mój ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi