AG80 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Booohal dodany do 14 strony. (zobacz temat zamówień) Czy teraz wszystko się zgadza? Nikogo na 14 nie brakuje? Jeśli potwierdzicie, że jest ok to jutro zlecę druk i osoby, które już wpłaciły myślę, że na koniec tygodnia mogłyby zawiesić kalendarz na ścianę :D Proszę osoby, które myślą jeszcze o zamówieniu sztuki dla siebie, o wpisanie się na listę i szybką wpłatę $. Wolałbym zamawiać druk 1 raz w całości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Adam, Coś nie widać zdjęcia tej 14-tki :-?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Ja u siebie w temacie zamówień widzę :-B edyta: poprawiłem obrazek wyżej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 widać w temacie kalendarze 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Tera jest git - widzę :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Generalnie chodzi mi o to, żeby każdy nie tylko siebie sprawdził, ale też żeby napisał czy jest ktoś jeszcze w kalendarzu kogo nie ma na 14 stronie. Jeśli wszystko się zgadza taka wersja pójdzie do druku i potem będzie za późno ~x( To może jeszcze ja... Xeper O:-) Beżowy Focus z shagim na masce w kwietniu i grudniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Xeper jutro Cię dorzucę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 thx :) :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Teraz są wszyscy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shifty Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Carire, już Ci w wątku ze zdjęciami napisałem, że można wrzucać więcej.. Seba, dajże Saaba albo inne od siebie, Mineta tak samo, co jest chłopaki? Shifty też ma ładne fotki i siedzi cicho. Mobilizacja panowie, co jest? Proszę powysyłać mi zdjęcia, dostaliście mój adres a ja Waszych fotek nie... Przeoczyłem temat :-s Znajdzie się jeszcze miejsce dla Kropka ? :(( Potrzebujecie jeszcze jakieś fotki. U mnie ich jest ponad 300GB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Niestety już za późno, wszystko jest gotowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkaz Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Jeśli kalendarz nie poszedł jeszcze do druku to proponuję styczeń 2012 roku zamienić na styczeń 2013 i dodać na koniec. Zanim kalendarz dojdzie do nas będzie prawie luty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Tzn. styczeń 2013 przesunąć na koniec i zrobić z niego 01/2014? To masz na myśli? Czekam na przelew od JJ i adresy do wysyłek, potem szybko druk i na pocztę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkaz Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Popierd.... oczywiście,że ze stycznia 2013 zrobić 2014. Tak byłoby rozsądnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sivy Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 w moim kalendarzu top gear jest styczeń 2013 i styczeń 2014 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Co myślicie o tym styczniu 2014? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 To jest dobry pomysł, często w kalendarzach jest minimum pierwszy tydzień stycznia następnego roku. Cały dodatkowy miesiąc pozwoli nam na spokojnie ogarnąć w grudniu następny kalendarz i w styczniu 2014 rozsyłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Następnym razem zrobić styczeń 2014 i 2015 Proponuję też format A3 wejdzie więcej zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Czekam na wpłaty od następujących użytkowników: Zybercik Tadek14 junior74 Carire1 SNB booohal mx_nowicki Pieniążki reszty (oprócz Łodzi) poszły do szeklesa więc uruchamiamy maszyny i drukujemy to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 A ''łodziaki'' ile wpłacają? Jak dzielimy przesyłkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 11 zł na 4 osoby, tj 2,75 zł/osoba, tak wpłaciłem (za 2) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 To ode mnie pojszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 mam już ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 I co? jak na żywca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Wpłaciłem wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi