maver Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Witam Wszystkich:) Od jakiegoś czasu przeglądam to forum i dzisiaj postanowiłem się ujawnić :) Moja bliższa przygoda z car detailingiem może nie trwa zbyt długo bo od początku tego roku ...dopiero raczkuje więc niewiele wniosę do życia forum. Z rzeczy na których się znam troszkę lepiej z racji wcześniej wykonywanej pracy to różne techniki prania materiałów, czyli wnętrze tapicerka, dywaniki itd... Pozdrawiam :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Witaj :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Cześć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Cześć Konri, witamy na DC.pl :ymhug: Masz już jakiś arsenalik? Co pieścisz? Skąd do Nas przybywasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 dopiero raczkuje więc niewiele wniosę do życia forum.Cześć, Jeżeli napiszesz coś czasem to już wniesiesz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Świeżak wita Świeżaka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Cześć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Siemanko :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maver Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Masz już jakiś arsenalik? Co pieścisz? Skąd do Nas przybywasz?coś tam już już mam :) co najważniejsze polerkę :) pady rożne wielkości i różniej twardości, sporo papieru wodnego 3m, jakieś tam tez listki, mikrofirby to walają się wszędzie bo właściwie sam je sprzedaję(atrakcyjna cena) to z tym nie mam akurat problemu, do tego trochę różnej chemii do wnętrza, prania, mycia:) a no i ostatnio wzbogciłem sie o 4nano - antifog'a który dobrze sobie daje rade:) W planie mam jeszcze zakup kilku produktów do felg, jakiejś myjki ciśnieniowej i to chyba tyle:) A co robie... Aktualnie zająłem się przywracaniem blasku Renault 25 2,7 V6 z 1987 roku. Zdjęć nie ma - zawsze brakuje czasu:) W kolejce ustawiła mi się juz kolejka znajomych tylko puki co aura nie pozwala bo nie ma warunków do pracy:) to chyba by bylo na tyle:) Ostrzegam będę pytał :D B-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 jakieś tam tez listki, mikrofirby to walają się wszędzie bo właściwie sam je sprzedaję(atrakcyjna cena)Fajnie ;) Ostrzegam będę pytał :D B-)Ważne żeby pytania nie były typu: "kto chce kupić listki mikrofibry??? " :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maver Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 tam jest przecinek :ympeace: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi