maver Posted December 4, 2012 Report Share Posted December 4, 2012 Witam Wszystkich:) Od jakiegoś czasu przeglądam to forum i dzisiaj postanowiłem się ujawnić :) Moja bliższa przygoda z car detailingiem może nie trwa zbyt długo bo od początku tego roku ...dopiero raczkuje więc niewiele wniosę do życia forum. Z rzeczy na których się znam troszkę lepiej z racji wcześniej wykonywanej pracy to różne techniki prania materiałów, czyli wnętrze tapicerka, dywaniki itd... Pozdrawiam :-bd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior74 Posted December 4, 2012 Report Share Posted December 4, 2012 Witaj :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fireman_marcin Posted December 4, 2012 Report Share Posted December 4, 2012 Cześć :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted December 4, 2012 Report Share Posted December 4, 2012 Cześć Konri, witamy na DC.pl :ymhug: Masz już jakiś arsenalik? Co pieścisz? Skąd do Nas przybywasz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonnes Posted December 4, 2012 Report Share Posted December 4, 2012 dopiero raczkuje więc niewiele wniosę do życia forum.Cześć, Jeżeli napiszesz coś czasem to już wniesiesz ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubik Posted December 4, 2012 Report Share Posted December 4, 2012 Świeżak wita Świeżaka ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_1981 Posted December 4, 2012 Report Share Posted December 4, 2012 Cześć :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carire1 Posted December 4, 2012 Report Share Posted December 4, 2012 Siemanko :f Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maver Posted December 5, 2012 Author Report Share Posted December 5, 2012 Masz już jakiś arsenalik? Co pieścisz? Skąd do Nas przybywasz?coś tam już już mam :) co najważniejsze polerkę :) pady rożne wielkości i różniej twardości, sporo papieru wodnego 3m, jakieś tam tez listki, mikrofirby to walają się wszędzie bo właściwie sam je sprzedaję(atrakcyjna cena) to z tym nie mam akurat problemu, do tego trochę różnej chemii do wnętrza, prania, mycia:) a no i ostatnio wzbogciłem sie o 4nano - antifog'a który dobrze sobie daje rade:) W planie mam jeszcze zakup kilku produktów do felg, jakiejś myjki ciśnieniowej i to chyba tyle:) A co robie... Aktualnie zająłem się przywracaniem blasku Renault 25 2,7 V6 z 1987 roku. Zdjęć nie ma - zawsze brakuje czasu:) W kolejce ustawiła mi się juz kolejka znajomych tylko puki co aura nie pozwala bo nie ma warunków do pracy:) to chyba by bylo na tyle:) Ostrzegam będę pytał :D B-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonnes Posted December 5, 2012 Report Share Posted December 5, 2012 jakieś tam tez listki, mikrofirby to walają się wszędzie bo właściwie sam je sprzedaję(atrakcyjna cena)Fajnie ;) Ostrzegam będę pytał :D B-)Ważne żeby pytania nie były typu: "kto chce kupić listki mikrofibry??? " :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maver Posted December 5, 2012 Author Report Share Posted December 5, 2012 tam jest przecinek :ympeace: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts