minetoo Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Co tu tak pusto? :shock: Projekt to może za dużo powiedziane, taka standardowa wizyta po korekcie. Pełen proces był ponad rok temu. Przez ten czas auto myte samodzielnie przez właścicielkę ale uwaga w sposób zgodny ze sztuką ^:)^ Stan lakieru nadal wyśmienity a wnęki wzorowe :shock: Autko nazbierało jednak asfaltu a wosk co oczywiste po takim czasie udał się na spoczynek " do kanała". Mycie z woskiem czyli: -domycie -dekontaminacja -cleaner ścierny rotacją -LSP -reszta dressingów -jako extras posprzątane wnętrze z użyciem doskonałego moim zdaniem Nielsen Choice Pojawiła się próba wycięcia "uprzejmego sąsiada" ale jak zobaczycie ze względu na ilość lakieru i głębokość rysy udało się ją tylko spłycić a ostatecznie zalałem ( nie nie tak =)) ) klarem uzupełniając go szpileczką. W nadkolach niektórzy zauważą kilka kropek asfaltu ale biorąc pod uwagę aurę jego usuwanie to najmniej fanaberia :p Szału tym tutaj nie zrobię ale w dobie posuchy w tym dziale dobrze i na tym oko zawiesić...chyba.... Cieszy człowieka że nawet o takie autko ktoś dba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samtive Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 ostatecznie zalałemdo tego właścicielkę pirelli na matizie,godnie ;) nie był tak bardzo przysyfiony,ale tak znów nabrał blasku,tylko szkoda,że auto świeżo zrobione i na śnieg już ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Jak to gdzieś było, ważne żeby dbać o swoje auto jak o auto swoich marzeń ;) Praca :u Co do zderzaka są jakieś plany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Ale żeś zmylił mnie z nazwą tematu :lol: . Fajne odświeżenie :u chociaż jak Samtive napisał nie było tragedii na starcie :P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 minetoo napisał(a): ostatecznie zalałem do tego minetoo napisał(a): właścicielkę :lol: a podpis =)) nie był tak bardzo przysyfionyWzięła sobie do serca moje rady. tylko szkoda,że auto świeżo zrobione i na śnieg jużO to chodzi by ubrudzić i znów myć ;) Co do zderzaka są jakieś plany?Tak, razem z rysą i podszybiem oraz wymianą halogena chcę to porobić na lato. nie było tragedii na starcieTakie mycie z pastą ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samtive Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 O to chodzi by ubrudzić i znów myć piniondz goni piniondz :lol: a podpis =)) o to chodziło :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Fajnie umyty maluszek :u Co to za szczotka którą opony masujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Co to za szczotka którą opony masujesz?CARRAND Brush & Shine Tire Dressing Applicator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 :o sam Achilles tak zrobił za pomocą operatora czy jeszcze coś na to poszło Cieszy człowieka że nawet o takie autko ktoś dba.Jeszcze pięć lat temu właściciele matizów to byli najlepsi moi klienci Teraz niestety dziadki umierają auto jak trafi do barana to ma tylko bezdotyk No chyba,że ta pani :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 sam Achilles tak zrobił za pomocą operatora czy jeszcze coś na to poszłoSolidna korekta której efektów Pani nie zniweczyła, a i wosk owszem być musząc jest ;) No chyba,że ta paniKupiła w salonie na raty to dba :D To jest 2007 rok więc ostatni wypust. Niecałe 100 tysi przelotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozek Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Pontiac G2 toś mnie kolego zmylił 8-| myślałem że to będzie reszta tych szprych z fejsa :) Chyba miło się pracuje na samochodzie o który właściciel dba a nie za każdym razem syf kila i mogiła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 myślałem że to będzie reszta tych szprych z fejsaPrzyjdzie i na to czas ;) Chyba miło się pracuje na samochodzie o który właściciel dba a nie za każdym razem syf kila i mogiłaMiło gdy ktoś zrozumiał co się do niego mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 07 r. i taki kolor, dość rzadki okaz, nazwa myląca, ale chociaż dział się rozrusza, dobre wash&wax :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masa140 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Ładnie odświeżone auto i dobrze uświadomiona pani. Możesz coś więcej o tym mierniku napisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 ożesz coś więcej o tym mierniku napisać?Polska myśl techniczna zestawiona z "topowymi" miernikami wykazała powtarzalną dokładność pomiarów. Rozdzielczość 1 um. "Dobre bo Polskie" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masa140 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Możesz podać typ, ile kosztuje i gdzie go kupić? Musze sobie sprawić miernik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Piotrek, Pisałeś z Evo???? :shock: :shock: :shock: Tzn. chciałem napisać: Używasz miernika grubości lakieru??? :o :o :o :shock: :shock: :shock: =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Jednak skusiłeś się na Epocę? :) Ten aplikator do opon nie chłonie za dużo dressingu? Jaki cleaner? Jakie LSP? Jaki rozmiar buta? Ooopss... Za daleko ;) Praca miła dla oka ale też liczyłem na relację ze szprych ;) Jak dojdzie filc to napisz mi dwa słowa jak się ma do tego z ori z Glorii ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Możesz podać typ, ile kosztuje i gdzie go kupić?Ca 300zł Allegro Tzn. chciałem napisać: Używasz miernika grubości lakieru??Ty wiesz czemu co i jak ;) Klientka wiedzieć musi wszystko :u Jednak skusiłeś się na Epocę?Ostatnio w Łodzi brałem ale pijany byłeś nie pamiętasz :lol: Ten aplikator do opon nie chłonie za dużo dressingu?Nieco więcej jak gąbka Jaki cleaner?Jest na zdjęciu :f Jakie LSP?Wstydzę się.... Jaki rozmiar buta?43 ale jak z Tesco albo Biedronki to jak pasuje. Jak dojdzie filc to napisz mi dwa słowa jak się ma do tego z ori z GloriiIdzie pieszo chyba :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Wstydzę się....Colli? Dear god :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Cicho :shock: Meg's # 16.....ale blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Nazwa tematu rzeczywiście złudna, czytam i myślę 'łoo, będzie amerykański krążownik' :lol: Świetnie że o takie pierdołki ludzie też dbają i to z powodzeniem! Pani sama ogarnia podstawy detailingu? Przyjemnie :u Możesz coś więcej o tym mierniku napisać?A idź Panie... 206 mi tym wymierzył, miała być lalka a co wyszło? W bagażniku został jeszcze rozkład 304 jadącego z Bieżanowa... :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zyberciku kochany jesteś =)) :ymhug: Pani sama ogarnia podstawy detailingu?Wyedukowałem i ogarnia :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 W bagażniku został jeszcze rozkład 304 jadącego z Bieżanowa...Kurxa dobrze,że nie jego kawałek zderzaka =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Nice Job :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi