Blackdetailing Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Miło mi dołączyć do Waszego forum, ponieważ wierzę, że pomoże mi ono w codziennej pracy (już troszkę pomogło :) ) Liczę na pomoc z Waszej strony, a sam w miarę możliwości też mam zamiar pomagać. Mieliśmy do czynienia przeważnie z nowymi samochodami, które przygotowywaliśmy do wydania w salonie lub używanymi, które wymagały zazwyczaj lekkiej odnowy. Oczywiście nie obyło się też bez starszych samochodów. W każdy projekt jesteśmy zaangażowani i traktujemy jak swoje. Nie boimy się niczego i mamy duży zapas chęci i energii - a przecież to najważniejsze :) Chcemy pogłębić naszą wiedzę i również dzielić się w miarę możliwości i czasu tym co będziemy na bieżąco robić, wykonywać, kupować. Z racji, iż spotkaliśmy się z dużą rzeszą zadowolonych właścicieli swoich samochodów, postanowiliśmy poszerzyć swoją działalność i zrobić krok na przód. Najcenniejsze jest dla nas reakcja klienta i wrażenie po wykonaniu pracy :) Jesteśmy otwarci na współpracę i chętni na propozycje :) Jeśli ktoś z Was jest ze śląska, to myślę, że prędzej czy później o Nas usłyszy. Będziemy działać w okolicach Jaworzno, Sosnowiec, Katowice (będziemy informować) Na wstęp tyle wystarczy, pozdrawiam serdecznie, kontakt ze mną aktualnie tylko przez PRIV, później będzie łatwiejszy. Pozdrawiam i życzę miłego dnia 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Fajnie powitac kolejna firme ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 jo je z bierunia :D witomy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 witamy, witamy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Cześć z drugiego krańca Polski :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Witka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Witajcie :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Witam na forum :ymhug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Witam :D Tu sami amatorzy i stare dziadki,a dla nich to najważniejsze położyc się przed TV i pyknąć :lol: Ale na pewno coś się dowiesz :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Cześć Kamil. Ilu Was tam jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Kraków wita :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackdetailing Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 junior74 skoro tak piszesz :D hehe, a poważnie to jestem pod wrażeniem Waszej pracy, bynajmniej na podstawie projektów, które lądują w odpowiednim dziale, źle nie jest, a wręcz przeciwnie :) JJ. przeważnie 2/3 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 17 Stycznia 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Siema ! :) Super że w Kato otwierają się kolejne firmy z branży :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackdetailing Opublikowano 17 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 nox miło mi również, mój współpracownik i jego żona mają ponoć bardzo dobry kontakt z Wami, także liczę po cichu na jakąś małą współpracę i pomoc w razie czego :u ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 17 Stycznia 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Miło :) co do współpracy i pomocy jesteśmy otwarci :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackdetailing Opublikowano 17 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Na pewno prędzej czy później się umówimy na jakieś spotkanie, będziemy w kontakcie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi