Blackdetailing Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 Miło mi dołączyć do Waszego forum, ponieważ wierzę, że pomoże mi ono w codziennej pracy (już troszkę pomogło :) ) Liczę na pomoc z Waszej strony, a sam w miarę możliwości też mam zamiar pomagać. Mieliśmy do czynienia przeważnie z nowymi samochodami, które przygotowywaliśmy do wydania w salonie lub używanymi, które wymagały zazwyczaj lekkiej odnowy. Oczywiście nie obyło się też bez starszych samochodów. W każdy projekt jesteśmy zaangażowani i traktujemy jak swoje. Nie boimy się niczego i mamy duży zapas chęci i energii - a przecież to najważniejsze :) Chcemy pogłębić naszą wiedzę i również dzielić się w miarę możliwości i czasu tym co będziemy na bieżąco robić, wykonywać, kupować. Z racji, iż spotkaliśmy się z dużą rzeszą zadowolonych właścicieli swoich samochodów, postanowiliśmy poszerzyć swoją działalność i zrobić krok na przód. Najcenniejsze jest dla nas reakcja klienta i wrażenie po wykonaniu pracy :) Jesteśmy otwarci na współpracę i chętni na propozycje :) Jeśli ktoś z Was jest ze śląska, to myślę, że prędzej czy później o Nas usłyszy. Będziemy działać w okolicach Jaworzno, Sosnowiec, Katowice (będziemy informować) Na wstęp tyle wystarczy, pozdrawiam serdecznie, kontakt ze mną aktualnie tylko przez PRIV, później będzie łatwiejszy. Pozdrawiam i życzę miłego dnia 8-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 Fajnie powitac kolejna firme ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damianese Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 jo je z bierunia :D witomy ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carire1 Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 witamy, witamy :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonnes Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 Cześć z drugiego krańca Polski :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fireman_marcin Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 Witka :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GracjanS4 Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 Witajcie :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_1981 Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 Witam na forum :ymhug: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior74 Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 Witam :D Tu sami amatorzy i stare dziadki,a dla nich to najważniejsze położyc się przed TV i pyknąć :lol: Ale na pewno coś się dowiesz :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 Cześć Kamil. Ilu Was tam jest? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danon Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 Kraków wita :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackdetailing Posted January 9, 2013 Author Report Share Posted January 9, 2013 junior74 skoro tak piszesz :D hehe, a poważnie to jestem pod wrażeniem Waszej pracy, bynajmniej na podstawie projektów, które lądują w odpowiednim dziale, źle nie jest, a wręcz przeciwnie :) JJ. przeważnie 2/3 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator nox Posted January 17, 2013 Administrator Report Share Posted January 17, 2013 Siema ! :) Super że w Kato otwierają się kolejne firmy z branży :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackdetailing Posted January 17, 2013 Author Report Share Posted January 17, 2013 nox miło mi również, mój współpracownik i jego żona mają ponoć bardzo dobry kontakt z Wami, także liczę po cichu na jakąś małą współpracę i pomoc w razie czego :u ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator nox Posted January 17, 2013 Administrator Report Share Posted January 17, 2013 Miło :) co do współpracy i pomocy jesteśmy otwarci :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackdetailing Posted January 17, 2013 Author Report Share Posted January 17, 2013 Na pewno prędzej czy później się umówimy na jakieś spotkanie, będziemy w kontakcie :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts