Jump to content

Zestaw odkurzający do detailingu wnętrza

Recommended Posts

będę miał jak minetoo

Problem polega na tym że ja się za takowym rozglądam już długo i trafić nie mogę ;;)

Za rozsądną cenę bo to kawałeczek chinczyka.....jak ze szczoteczkami do detailingu po 35 zł firmy ą ę a identyczne znalazłem za 8 zł....

W sumie coś takiego czasami się przydaje w zakamarkach :). Ja do tej pory jak nie mogłem gdzieś się dostać odkurzaczem to przykładałem rurę możliwie jak najbliżej i pędzlowałem ten zakamarek i jakaś część tego brudu zasysał odkurzacz ;)

Mam ,działa. Jak na chińczyka całkiem niezły. Rozczarowany bylem jedynie tym ze nie da się połączyć tych cienkich końcówek bezpośrednio z "lejkiem". Uciąłem kawałek tego wężyka żeby móc łączyć elementy. Kupiłem ten zestaw pod kątem swojego auta. Mam taką bezsensu szparę u siebie miedzy szyna fotela a progiem gdzie wchodzi akurat ta mała szczelinówka.

W tych pedzlowatych, włosie bardzo miękkie i tak słabawo... Ale protestuje zestaw dokladniej na wiosnę.

Będąc dziś w sklepie z częściami elektronicznymi i AGD natrafiłem na coś takiego:

Dołączona grafika

Cena 46 zł

Chyba se zakupie i będę miał jak minetoo :D

Mam tego typu zestawik. Polecam ale nie za 46zł. Nie pamiętam ile za swój zapłaciłem ale było to maksymalnie kilkanaście złotych a nie wiem nawet czy nie poniżej 10zł.

• 1 year later...

proszę bardzo, właśnie miałam o coś takiego pytać :D kupowaliście za bezcen, teraz kosztuje ok 40 zł. więc generalnie - sprawdza się to? chodzi o dokładne odkurzenie, kratki, nawiewy, między fotelami itp? jeszcze coś takiego znalazłam, dirt devil:

$_20.JPG

http://gremlin.com.pl/akcesoria-do-odkurzania-samochodu-dirt-devil-uniwersalne-p45117e45117.html (w innych sklepach po 120 zł, powariowali!)

może to lepsze?