wojak10 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Hej :) Chwalić się to raczej nie będę, ale co nie co mogę pokazać czym się będę bawić po zimie oczywiście amatorsko :) Takich rzeczy jak mikrofibry czy inne pierdółki to już nie wrzucałem ;) Mam nadzieję, że mi wybaczycie jakość zdjęć. Troszkę gratów zostało w garażu, także zaktualizuję co nie co po zimie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Lusso :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukolarz Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Lusso- kozak ;). Tylko lej go tak z 3 razy mniej niż jest podane na opakowaniu, to i ekonomicznie będzie :u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 IMO zakrętka starczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojak10 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Także tyle będę lać, bo jeszcze zafoliowany nie otwierany czeka na pierwszy test na moim bolidzie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Dostałeś tyle próbek do jednego zamówienia :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojak10 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 A kto pisał, że to było jedno zamówienie? Próbki się uzbierały jakoś z kilku zamówień :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 wygląda dobrze :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojak10 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Jeszcze jeden grat :) Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 :u Ale 1l Epoca :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojak10 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Dla amatora w sam raz do nauki, z czasem pomyślę nad czymś większym :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Dla amatora w sam raz do nauki, z czasem pomyślę nad czymś większym :)Chodzi,że 1l to masz 0,75l użytkowego,to ja nie wiem czy bym Matiza obleciał :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojak10 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Przygotowywać będę na zapas w drugim pojemniku pianę, 5 sekund i gotowe :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Dobrze zaczynasz ;) Chodzi,że 1l to masz 0,75l użytkowego,to ja nie wiem czy bym Matiza obleciałDobrze wiedzieć bo już chciałem się porywać na litrową wersje :D. A w przypadku glori jest tak samo?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Dobrze zaczynasz ;) Chodzi,że 1l to masz 0,75l użytkowego,to ja nie wiem czy bym Matiza obleciałDobrze wiedzieć bo już chciałem się porywać na litrową wersje :D. A w przypadku glori jest tak samo?.W Glorii masz 1l,czy 1,25 użytkowego z tego co pamiętam. Ja jak będę miał trochę siana to kupię Glorię i sparują z 2litrowym zbiornikiem z Kwazara,bo podobno pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Ja jak będę miał trochę siana to kupię Glorię i sparują z 2litrowym zbiornikiem z Kwazara,bo podobno pasująKup dużą Epoc'ę . Chyba że cierpisz na nadmiar gotówki i lubisz dobre przedmioty to Gloria. U mnie Epoc'a doskonale daje radę a raczej nie oszczędzam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Ja jak będę miał trochę siana to kupię Glorię i sparują z 2litrowym zbiornikiem z Kwazara,bo podobno pasująKup dużą Epoc'ę . Chyba że cierpisz na nadmiar gotówki i lubisz dobre przedmioty to Gloria. U mnie Epoc'a doskonale daje radę a raczej nie oszczędzam ;) Mam już Epocę od czerwca czy lipca. Katuję ile wlezie,ciepłymi pianami lub gorącymi presprayami przy praniu i żyje. Aczkolwiek irytuje mnie ciężkość chodzenia tłoka,która przy kwazarze jest spora :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Posmaruj....ale to już na oddzielny temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Posmaruj....ale to już na oddzielny temat.Od początku tak chodził :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 JJ mnie opierdzieli ale ok. Smaru montażowego masz tam tyle co kot napłakał. Idziesz do sklepu ogrodniczego. Kupujesz to: Cieszysz się swobodą ruchów posuwisto zwrotnych jak u starszej koleżanki :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 JJ mnie opierdzieli ale ok. Smaru montażowego masz tam tyle co kot napłakał. Idziesz do sklepu ogrodniczego. Kupujesz to: Cieszysz się swobodą ruchów posuwisto zwrotnych jak u starszej koleżanki :mrgreen: :lol: Ok,tak zrobię ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Ewentualnie prostszy sposób, przepraszam że się wtryniam, smar sylikonowy :) W wielu sklepach powinien być, myślę że łatwiej dostępny. Jest specjalnie przystosowany do pracy z tworzywami sztucznymi. Tylko trzeba uważać z pytaniem się w niektórych marketach 'gdzie leży smar sylikonowy', bo kilku panów się zdziwiło i mi wyjaśnili jak dojść na smary a jak na sylikony :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 No, no, widzę, że chomikujesz tego coraz więcej. Będę obserwował temat :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Po męsku taki polecam do opryskiwaczy i wszystkiego przy robocie :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojak10 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Jeszcze parę innych gratów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi