wojak10 Posted January 19, 2013 Report Share Posted January 19, 2013 Hej :) Chwalić się to raczej nie będę, ale co nie co mogę pokazać czym się będę bawić po zimie oczywiście amatorsko :) Takich rzeczy jak mikrofibry czy inne pierdółki to już nie wrzucałem ;) Mam nadzieję, że mi wybaczycie jakość zdjęć. Troszkę gratów zostało w garażu, także zaktualizuję co nie co po zimie :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted January 19, 2013 Report Share Posted January 19, 2013 Lusso :-bd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tukolarz Posted January 19, 2013 Report Share Posted January 19, 2013 Lusso- kozak ;). Tylko lej go tak z 3 razy mniej niż jest podane na opakowaniu, to i ekonomicznie będzie :u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted January 19, 2013 Report Share Posted January 19, 2013 IMO zakrętka starczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojak10 Posted January 20, 2013 Author Report Share Posted January 20, 2013 Także tyle będę lać, bo jeszcze zafoliowany nie otwierany czeka na pierwszy test na moim bolidzie ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior74 Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 Dostałeś tyle próbek do jednego zamówienia :?: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojak10 Posted January 20, 2013 Author Report Share Posted January 20, 2013 A kto pisał, że to było jedno zamówienie? Próbki się uzbierały jakoś z kilku zamówień :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carire1 Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 wygląda dobrze :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojak10 Posted January 20, 2013 Author Report Share Posted January 20, 2013 Jeszcze jeden grat :) Uploaded with ImageShack.us Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubik Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 :u Ale 1l Epoca :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojak10 Posted January 20, 2013 Author Report Share Posted January 20, 2013 Dla amatora w sam raz do nauki, z czasem pomyślę nad czymś większym :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubik Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 Dla amatora w sam raz do nauki, z czasem pomyślę nad czymś większym :)Chodzi,że 1l to masz 0,75l użytkowego,to ja nie wiem czy bym Matiza obleciał :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojak10 Posted January 20, 2013 Author Report Share Posted January 20, 2013 Przygotowywać będę na zapas w drugim pojemniku pianę, 5 sekund i gotowe :mrgreen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaV Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 Dobrze zaczynasz ;) Chodzi,że 1l to masz 0,75l użytkowego,to ja nie wiem czy bym Matiza obleciałDobrze wiedzieć bo już chciałem się porywać na litrową wersje :D. A w przypadku glori jest tak samo?. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubik Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 Dobrze zaczynasz ;) Chodzi,że 1l to masz 0,75l użytkowego,to ja nie wiem czy bym Matiza obleciałDobrze wiedzieć bo już chciałem się porywać na litrową wersje :D. A w przypadku glori jest tak samo?.W Glorii masz 1l,czy 1,25 użytkowego z tego co pamiętam. Ja jak będę miał trochę siana to kupię Glorię i sparują z 2litrowym zbiornikiem z Kwazara,bo podobno pasują Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 Ja jak będę miał trochę siana to kupię Glorię i sparują z 2litrowym zbiornikiem z Kwazara,bo podobno pasująKup dużą Epoc'ę . Chyba że cierpisz na nadmiar gotówki i lubisz dobre przedmioty to Gloria. U mnie Epoc'a doskonale daje radę a raczej nie oszczędzam ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubik Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 Ja jak będę miał trochę siana to kupię Glorię i sparują z 2litrowym zbiornikiem z Kwazara,bo podobno pasująKup dużą Epoc'ę . Chyba że cierpisz na nadmiar gotówki i lubisz dobre przedmioty to Gloria. U mnie Epoc'a doskonale daje radę a raczej nie oszczędzam ;) Mam już Epocę od czerwca czy lipca. Katuję ile wlezie,ciepłymi pianami lub gorącymi presprayami przy praniu i żyje. Aczkolwiek irytuje mnie ciężkość chodzenia tłoka,która przy kwazarze jest spora :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 Posmaruj....ale to już na oddzielny temat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubik Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 Posmaruj....ale to już na oddzielny temat.Od początku tak chodził :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 JJ mnie opierdzieli ale ok. Smaru montażowego masz tam tyle co kot napłakał. Idziesz do sklepu ogrodniczego. Kupujesz to: Cieszysz się swobodą ruchów posuwisto zwrotnych jak u starszej koleżanki :mrgreen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubik Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 JJ mnie opierdzieli ale ok. Smaru montażowego masz tam tyle co kot napłakał. Idziesz do sklepu ogrodniczego. Kupujesz to: Cieszysz się swobodą ruchów posuwisto zwrotnych jak u starszej koleżanki :mrgreen: :lol: Ok,tak zrobię ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_wolf Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 Ewentualnie prostszy sposób, przepraszam że się wtryniam, smar sylikonowy :) W wielu sklepach powinien być, myślę że łatwiej dostępny. Jest specjalnie przystosowany do pracy z tworzywami sztucznymi. Tylko trzeba uważać z pytaniem się w niektórych marketach 'gdzie leży smar sylikonowy', bo kilku panów się zdziwiło i mi wyjaśnili jak dojść na smary a jak na sylikony :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 No, no, widzę, że chomikujesz tego coraz więcej. Będę obserwował temat :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior74 Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 Po męsku taki polecam do opryskiwaczy i wszystkiego przy robocie :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojak10 Posted January 22, 2013 Author Report Share Posted January 22, 2013 Jeszcze parę innych gratów :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts