Tony Soprano Opublikowano 22 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Sebba75, Hi Definition Profi Amateur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 22 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Sebba75, Hi Definition Profi Amateur.Przemku bardzo sie staram naprawde czytam caly czas nie wiem czy nie wziac prenumeraty "Twoj Ogrodnik" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 22 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Sebba, ja myślę, że to powinna być oczywista oczywistość, iż taką prenumeratę każdy powinien z nas mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 22 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Sebba, ja myślę, że to powinna być oczywista oczywistość, iż taką prenumeratę każdy powinien z nas mieć.Wspaniala mysl Przemku masz juz nowe zdjecia do analizy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi