Tomasz Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 Witam was , niedzielna nuda dopisuje więc coś wrzucę . Trafiło do mnie białe dwumiesięczne Audi , niby białe zwykłe z korbkami ale tak nie jest . Auto po bardzo mocnych modyfikacjach silnika , środek w najbogatszym pakiecie Sline na prośbę klienta fotele zostały obszyte materiałem w kratę . foty środka wrzucę wiosną ;) Czas pracy 3 dni w tym 15 godzin snu :) Podziękowania dla Marcina za nałożenie powłoki na szyby i dogłębne przejrzenie całego auto oraz dla chłopaków z Detailercenter.pl za umilenie czasu pracy . Oczywiście bez futra nie podchodź i nuda , po mercedesie Secu czekam znowu na jakieś mega wyzwanie z lakierem :u Resztę zdjęć na http://green-wheels.pl/audi-a4/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 Widać że po szczotach chodziło Te ryski bywają upierdliwe tym bardziej na białym. Good job fella :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sivy Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 zawsze mi to niszczy system wartości dlaczego 2 miesięczne auta są takie zniszczone. Co za debile musza pracować w salonach:/ w wakacja byłem na wystawie motor show. Laska z salonu toyoty wzieła papier prawie ze do dupy spryskiwacz z jakims płynem i cisnie toyotke po masce. To krzycze do niej Pani kochana alez Pani rysuje teraz lakier. A ona ze nie ze to taki specjalny środek i specjalny papier który nie rysuje. No to powiedział okok i sobie poszedłem co by mnie serce jeszcze bardziej nie pekało ;) Z drugiej strony fajnie ze właściciel audi wie co dobre i odrazu wybrał sie do detailera. Teraz jest szansa ze auto przetrwa znacznie wiecej.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz Posted February 3, 2013 Author Report Share Posted February 3, 2013 Piotrek dzięki za słowa uznania, futro po 3 przejazdy i było goood :u Sławek na temat aut na motor schow bez komentarza , te wszystkie Mercedesy Dudy AMG wyglądały jak szmaty, aż dostałem telefon od Jakuba z wawy kto im te auta szykuje. tu masz Zdjęcie auto które trafiło do mnie prosto z salonu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior74 Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 Efekty :u Ale audi się kupą robi powoli popatrzcie na wyciszenie pokrywy silnika =)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fireman_marcin Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 Oo audi:D, potwierdzić mogę, wyszło świetnie :u Swoją drogą jak z Tomkiem rozmawialiśmy, w fajnej konfiguracji jest 8-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.martino Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 Nice Job, nowe auta tak z salonow wychodza i nic zrobic nie mozna. W IT jest opcja "box" na zyczenie nie myja auta, dostajesz tak jak z fabryki wychodzi. Ale wiadomo, w fabrykach po malowaniu tez polerke robia... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 Posprzątałem Wasze pogaduszki [-x Temat jest o Audi Tomka. Trzymać się tego. Co do samej pracy - widziałem kiedyś i chwaliłem, dla mnie git malina, niektóre zdjęcia jak z Car Detail :D Jakie mody pod maską? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carire1 Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 piekna praca :u lepiej niz salonowka noweczka :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts