minetoo Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 Dobry. Miło gdy właściciele starszych i niczym nie wyróżniających się aut decydują się o nie zadbać jak należy. Tragedii na pierwszy rzut oka nie było ale puchate materiały uwolniły masę brudu a stan "minetoo accept" osiągnęły po 40 litrach płukanki :shock: Wyczyszczone absolutnie wszystko. Woda w wiaderku z jednego zdjęcia to po plastikach :roll: Sam kokpit na zdjęciach mocno się błyszczy co na żywo nie występuje :f Mam nadzieję że Szynka będzie zadowolony :mrgreen: Są szanse że auto wróci na lakier bo jest grubo skatowany :shock: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior74 Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 Czyżby nowe szlaczki w trójkąciki :lol: Plastiki to powinien być stempel dla producentów teraz Praca :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tukolarz Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 Ładnie, ładnie wyszło... :u Do czego by tu się doczepić? :twisted: Czy ta lampeczka nie jest brudna od środka? :D Jakoś tak dziwnie wygląda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted February 3, 2013 Author Report Share Posted February 3, 2013 Tadek obawiam się że masz rację. Jest w środku ewidentnie brudna :f Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
booohal Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 Woda w wiaderku z jednego zdjęcia to po plastikach :roll:W jaki sposób czyścisz plastiki? Mało zdjęć skończonej deski :f Efekt końcowy jak zwykle :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted February 3, 2013 Author Report Share Posted February 3, 2013 W jaki sposób czyścisz plastiki?W skuteczny bohhalu w skuteczny :D (myje płukam, wycieram i tak do skutku...to trwa ale mam pewność że jest NA PRAWDĘ czyste) Mało zdjęć skończonej deski Mało zdjęć skończonej deski :-?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 wyczesana ta Hania :lol: :u ps. mam małe pytanie, czy wiaderko Castorama jest 20l i czy bezproblemowo pasuje do niego Grit Guard albo inne tego typu wkładki?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted February 3, 2013 Author Report Share Posted February 3, 2013 GritGuard firmy GritGuard wchodzi ale za płytko. Kup regulowany GG. Albo inne wiadro ;) Pojemność...nigdy nie zwróciłem na to uwagi :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaV Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 Teraz to aż chce się tam wsiąść :D co prawda na zdjęciach fotele nie wyglądały tak źle ale z tego ci piszesz to faktycznie musiały magazynować sporo brudu zebranego przez setki tysięcy kilometrów :o . Co na plastiki poszło? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted February 3, 2013 Author Report Share Posted February 3, 2013 co prawda na zdjęciach fotele nie wyglądały tak źle ale z tego ci piszesz to faktycznie musiały magazynować sporo brudu zebranego przez setki tysięcy kilometrówDokładnie tak jest w przypadku materiałów starej daty z długim puchatym włosiem zbierającym wszystko ale nie pokazującym plam jak współczesne "allergic tested" plastikowe fotele. Co na plastiki poszło?NaturalLook odstawiony na noc i zapolerowany MF. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaV Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 jak współczesne "allergic tested" plastikowe fotele.kolejny powód aby sięgnąć po pełnoletnie auto :D :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tukolarz Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 ps. mam małe pytanie, czy wiaderko Castorama jest 20l i czy bezproblemowo pasuje do niego Grit Guard albo inne tego typu wkładki?? GritGuard firmy GritGuard wchodzi ale za płytko. Kup regulowany GG. Albo inne wiadro Kup Curvera 16 l- dobre mocne wiadro za kilkanaście złotych i do tego oryginalny GG- ten zestaw będzie idealny. Tak to wygląda: Ten regulowany jest moim zdaniem słabszej jakości (co chwila wypadają z niego "płytki") :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.martino Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 Nice Job. A podsofitke to tez ekstrakcja robisz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted February 3, 2013 Author Report Share Posted February 3, 2013 A podsofitke to tez ekstrakcja robisz?Jedną na sto tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.martino Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 Ok, a 99 pozostalych? szmatka w dlon i jedziemy :) Odkleila cie sie kiedys jakas? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted February 3, 2013 Author Report Share Posted February 3, 2013 szmatka w dlon i jedziemyMocne uproszczenie.... Odkleila cie sie kiedys jakas?Z mojej winy nigdy :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 Nie lubię cię za te textylia :-B ale może ten sezon to zmieni :f :u :u :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soll Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 Konkretne sprzątanko strupka :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.martino Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 szmatka w dlon i jedziemyMocne uproszczenie.... Odkleila cie sie kiedys jakas?Z mojej winy nigdy :u No wiem ze uproszczone...ale ty wiesz o co chodzi ;) A mnie jedno na golfie mk4.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 ps. mam małe pytanie, czy wiaderko Castorama jest 20l i czy bezproblemowo pasuje do niego Grit Guard albo inne tego typu wkładki?? GritGuard firmy GritGuard wchodzi ale za płytko. Kup regulowany GG. Albo inne wiadro Kup Curvera 16 l- dobre mocne wiadro za kilkanaście złotych i do tego oryginalny GG- ten zestaw będzie idealny. Tak to wygląda: Ten regulowany jest moim zdaniem słabszej jakości (co chwila wypadają z niego "płytki") :). własnie zabieram się do zakupu jakiegoś lepszego wiadra i GG, dzięki za podpowiedz :u i sory za OT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carire1 Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 pieknie wyszło, gratuluje :) :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 Na pierwszy rzut oka to jednak była tragedia, deska i przyciski mocno uświnione. Ale uszaty z Wieliczki jest po dobrej stronie mocy i ogarnął temat wzorowo. :u Jakie są szanse na pakiet z zewnątrz w przyszłości? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
minetoo Posted February 4, 2013 Author Report Share Posted February 4, 2013 Jakie są szanse na pakiet z zewnątrz w przyszłości?Wszystko zależy od właściciela jak się ułoży wszystko ale chęci po jednej i drugiej stronie są duże. Lakier bardzo mocno zmatowiony a czuję że ma potencjał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts