AndrU Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 Zaznaczam, że ta parownica nie będzie stosowana do czyszczenia samochodu lecz używana w domu. Pytam się tutaj bo może znacie jakąś inną alternatywę do tego co prawdopodobnie zakupię. http://www.myjkika.pl/k153_p_idp1098_sc_1020_wytwornica_pary_karcher.php Wszelkie sugestie mile widziane :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soll Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 Może ten wątek pomoże, padły tam pytania, są rozważania :mrgreen: http://detailingclub.pl/viewtopic.php?f=13&t=1197 Do domu to raczej każda w podobnej lub droższej cenie się sprawdzi, musisz tylko mieć świadomosć plusów i minusów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior74 Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 To jest podstawowy model tych parownic Pojemność bojlerka starcza na ok 20 min ciągłej pracy po czym musisz czekać aż ostygnie i termostat pozwoli Ci odkręcić wlew wody. Wlewasz i znowu czekasz aż się zagotuje.Trochę upierdliwe ale jak się wyrobisz w tych 20 min z pracą w domu to kupuj Sam przeanalizuj co będziesz robił.A jak za słaba to polecam SC1402 tą mozesz pracować bez przerw i jest dużo wydajniejsza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrU Posted February 4, 2013 Author Report Share Posted February 4, 2013 Dobrze, że czegoś się dowiedziałem. Jednak chyba będę musiał się zdecydować na ten model który zalinkowałem bo cena tych wyższych modeli mnie przeraża. :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior74 Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 On nie jest zły do krótkiej pracy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrU Posted February 4, 2013 Author Report Share Posted February 4, 2013 Dam rade. Jak będzie się chłodził to w tym czasie będę robił coś innego. A wodę destylowaną do tego czy może być kranówa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior74 Posted February 4, 2013 Report Share Posted February 4, 2013 Może być ale używaj destylowanej :!: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts