SNB SWEDEN Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 Kurde zapomnialem wam podeslac te zdjecia kuna wiek i skleroza :mrgreen: Skoda Octavia srebrna wiec nuda jak cholera, wnetrze zadbane jak zawsze wedle zyczenia klienta bez prania tapicerki(panstwo powiedzialo ze po tym bezie grzyb) jedynie czyszczenie reczne srodki Nielsen,Scholl i Zymöl Lakier jedynie lekko przykurzony Komora silnika prawie jak by fabryke tydzien temu widziala :) Mycie itd no wiadomo Nielsen korekta chyba S17 i zolty pad, wosk Zymöl Titanium Srodek Komora silnika Jakis taki niedosyt mam po tym aucie :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
19Urban94 Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 Super robota, jak zwykle. Ja też tak mam, że jak nie zrobię tego czego chce przy aucie bo właściciel nie chce to też mam niedosyt, wiem jak to autko by wygladało po zabiegach, ale właściciel uparto twierdzi, że bez tego jest doskonale... ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony Soprano Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 Sebba, a to chyba wyczytałeś z jakiś starszych roczników Przyjaciółki. Niedosyt, bo to zwykła Octavia była Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator JJ. Posted July 22, 2010 Administrator Report Share Posted July 22, 2010 TO ZNOWU TY!! :lol: Słyszałem, że w najnowszym numerze Przyjaciółki jest poradnik, jak radzić sobie z niedosytem po takich pracach. Masz może ten numer bo u mnie w kiosku na osiedlu wykupili.. :cry: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRUBEER Posted July 22, 2010 Report Share Posted July 22, 2010 Dżeju jak Seba nie będzie miał to na 100 ma ten numer "Biały" on ma wszystkie numery taki z niego numer :P a tak BTW to Seba hmmmm nawet fajnie wyszła ta OII heh qutwa jak zawsze :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted July 22, 2010 Author Report Share Posted July 22, 2010 TO ZNOWU TY!! :lol: Słyszałem, że w najnowszym numerze Przyjaciółki jest poradnik, jak radzić sobie z niedosytem po takich pracach. Masz może ten numer bo u mnie w kiosku na osiedlu wykupili.. :cry: Jak by cus czy jak tam to jutro laduje na PL ziemi i jestem pod telefonem jak by jakies pomocy trza czy cus cycus :) gazetki wezme bede mogl poczytac do sluchawki :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrU Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 niedosyt masz bo kolor nie ten:P przy czarnym bylo by ci lepiej:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts