Jump to content

Asortyment sklepu - propozycje i sugestie

Bling Factory

Recommended Posts

Witam serdecznie!

Jako że na dniach startuje mój sklep stacjonarno-internetowy z kosmetykami dla detailerów, postanowiłem stworzyć temat czego dokładnie oczekujecie.

Jestem w trakcie zatowarowania półek sklepowych :) Oto jakie marki pojawią się w asortymencie:

-303

-Blit Hamber

-Carrand

-Collnite

-Detailer’s pro

-Duragloss

-Einszett

-Finisch Kare

-Flexipads

-Glass Science

-Grit Guard

-Lexol

-Menzerna

-Optimum

-Poorboy’s World

-Sonus

-Surf City Garage

-wolfgang

-ValetPRO

-Auto Finesse

-Meguiar’s

-Koch chemie

-Car Pro

-Ceramic Pro

-Diamondbrite

-Chemical Guys

-Smart Wax

-Gliptone

-Akcesoria DOL

-Mothers

-AirFriends

-Nanolex

-Renovo

-Nielsen

-Mac Serien

-Gloria

-Shiny garage

Czekam z niecierpliwością na Wasze sugestie które kosmetyki chętnie byście znaleźli w sklepie, z których najczęściej korzystacie itp.

Pozdrawiam,

Mateusz Rozwadowski

Pomyślcie o wprowadzeniu marek niszowych - mnie takie coś osobiście przekonuje do danego sklepu. Menzerne, Meguiar`s itp można kupić wszędzie a mnie ostatnio interesują marki nowe i niszowe jak np. Mitchell & King, AngelWax itp i dzięki temu na pewno w sklepach które je oferują niebawem zrobię zakupy a i przy okazji coś dodam z tych "normalniejszych" firm :)

Witam :D

Pierwsza sprawa to można prosić o uchylenie rąbka tajemnicy i zdradzenie gdzie sklep się będzie mieścił?

Druga - jak Seba zasugerował - brak produktów rodem z SNB :oops:

I trzecia, w związku z pomysłem blaszczu, niszowe marki tak ale nie "niszowo - egzotyczno - wysoko półkowe" - na tym umoczycie :-q