Tomasz Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Pięknie panowie lubię te zbiorowe macanie aut :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Jak z wytrzymałością AF Revive? Bo efekt naprawdę ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozek Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Daj mi swojego to Ci zrobię ;) hmm nie wiem grozisz mi czy obiecujesz ;) postaram się własnymi siłami, ale gdybym osłąbł to do Białego nie tak daleko ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sivy Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 jaki czas operacyjny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Jak z wytrzymałością AF Revive? Bo efekt naprawdę ciekawy To pytanie kieruj do Łukasza bo on dłużej nim smaruje.. W Almerze są specyficzne plastiki, z lusterek albo listew na zderzaka siuwaksy spływają dość szybko zostawiając zacieki, będę obserwował jak zachowuje się Revive i dam znać :u hmm nie wiem grozisz mi czy obiecujeszObiecuje, i tak Grota stoi pusta :u jaki czas operacyjny?Niecałe 5h Sławku łącznie z wnętrzem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sivy Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 sivy napisał(a):jaki czas operacyjny? Niecałe 5h Sławku łącznie z wnętrzem :) N1 :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masa140 Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Fajna robótka :ymapplause: Ciekawe ile woski poleżą na PB BH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sivy Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 nie za długo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Też jestem ciekaw tym bardziej, że nie zostały jakoś szczególnie wygrzane/wysezonowane.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojak10 Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 NA moim matizie Revive leży już 2 miesiąc i nie widać aby szybko znikał :) Kropelkowanie bardzo ładne, nie brudzi rąk ani trochę :) U JJ po nałożeniu dodatkowo przetarliśmy pod koniec mikrofibrą. U mnie bez wycierania i też jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol.e36 Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 I ja znalazłem 3 foty ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi