Swoop Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 cześć, jest temat o PD to może i nowy temat o o Pkastilak-u i pierwsze pytanie, kiedy wersja spray-owa będzie dostępna? :-\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol.e36 Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 przecież jest dostępna wersja spray :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 przecież jest dostępna wersja spray :p no to dawaj linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol.e36 Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 http://plastilak.pl/kontakt.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 http://plastilak.pl/kontakt.html z tego co wiem stara wersja nie jest sprzedawana, a nowa już weszła? Poza tym oficjalnym dystrybutorem jest SNB więc nie wiem po co kontakt do producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol.e36 Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 oni również wystawiali spray na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 oni również wystawiali spray na allegro tak, ale jeszcze przed SNB :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venom Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 A jakieś próbki będą dostępne :P ? bo nie ukrywam chciałbym przyjrzeć się temu rodzajowi zabezpieczenia powierzchni ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 A jakieś próbki będą dostępne :P ? bo nie ukrywam chciałbym przyjrzeć się temu rodzajowi zabezpieczenia powierzchni ;) wejdź na stronę SNB, tak są prace z tą powłoką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venom Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 PS ja zrobiłem swój ale wodny :P wygląda słabo .... ale ma przyczepność i krycie więc reszta to tylko kwestia dopracowania ;) Parę zdjęć wrzucam Po lewej całkowicie bez odpieniacza , po prawej dałem 0,0000000000000000000000000000001% :P Jak woda to i odpieniacz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falon Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Venom wez sie za jedna rzecz i ja skoncz. Na razie to sie bawisz jak dziecko w piaskownicy. Jak by cokolwiek z tego co robisz bylo tak latwe do skonczenia to by obecne firmy dawno splajtowaly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venom Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 To akurat wcześniej dłubałem w wolnej chwili ... a że znalazłem zdjęcia to wrzuciłem. Venom wez sie za jedna rzecz i ja skoncz. Na razie to sie bawisz jak dziecko w piaskownicy. Jak by cokolwiek z tego co robisz bylo tak latwe do skonczenia to by obecne firmy dawno splajtowaly. Kolego ja to dłubię w wolnej chwili bez jakiejkolwiek spiny czy coś. SAM DLA SIEBIE, a że się podzielę taką informacją z ludźmi to nic złego. Ogólnie od hejtowania jest inne forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falon Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Venom jak robie cos w wolnym czasie to tu nie wypisuje. Pamietam jak robiles jakas powloke ceramiczna czy cos, skonczyles, jakies efekty? Widze jakies mazie woskowe, cos gadasz o quick detailerach ale zadnych ale to zadnych konkretow. jedyne co robisz to zwracasz na siebie na sile uwage a raczej starasz sie. Ogolnie to jakies dziecinne podejscie i zachowanie. no offence Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venom Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Nigdy wcześniej nie robiłem powłok ceramicznych , nie wiem skąd masz te info... Żółtą płynną folie robiłem bo chciałem swojego ulepa zrobić w żółty mat... temat upadł bo postanowiłem że będę zbierał na inne auto , a w tym co mam zrobię lakierowanie "spot". Masz racje żadnych konkretów żadnych zdjęć informacji itp :D Niebawem kolega bierze wosk na testy i wcisne mu jeszcze qd :] Jak będą jakieś rezultaty to fajnie , jak nie to też fajnie bo będzie można wyciągnąć wnioski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falon Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Moze nie ceramiczne, nie pamietam, chyba cos hydrofobowego, pamietam telefon w wodzie itd. Meczyles ludzi na dw. I jak sie skonczylo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venom Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Teflon w wodzie ?? hahaha... weź już skończ hejtować bo się ośmieszasz tylko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falon Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Telefon a nie teflon. Nie pamietasz co robiles? Hmmmmm Nie denerwuj sie. I nie wiem co znaczy hejtowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venom Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Źle przeczytałem zdarza sie .... Pamiętam dokładnie co robiłem ... nie chce mi się opowiadać całej historii co się działo i stało , ale Polska = kraj oszustów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi