Jump to content

Plastilak

Swoop

Recommended Posts

• 6 months later...

PS ja zrobiłem swój ale wodny :P wygląda słabo  .... ale ma przyczepność i krycie więc reszta to tylko kwestia dopracowania ;) Parę zdjęć wrzucam

062513104658_zps7c6a04c9.jpg

Po lewej całkowicie bez odpieniacza , po prawej dałem 0,0000000000000000000000000000001% :P Jak woda to i odpieniacz ;)

20130719043_zpsde2b47a2.jpg

To akurat wcześniej dłubałem w wolnej chwili ... a że znalazłem zdjęcia to wrzuciłem.

Venom wez sie za jedna rzecz i ja skoncz. Na razie to sie bawisz jak dziecko w piaskownicy. Jak by cokolwiek z tego co robisz bylo tak latwe do skonczenia to by obecne firmy dawno splajtowaly.

Kolego ja to dłubię w wolnej chwili bez jakiejkolwiek spiny czy coś. SAM DLA SIEBIE, a że się podzielę taką informacją z ludźmi to nic złego. Ogólnie od hejtowania jest inne forum...

Venom jak robie cos w wolnym czasie to tu nie wypisuje.

Pamietam jak robiles jakas powloke ceramiczna czy cos, skonczyles, jakies efekty?

Widze jakies mazie woskowe, cos gadasz o quick detailerach ale zadnych ale to zadnych konkretow. jedyne co robisz to zwracasz na siebie na sile uwage a raczej starasz sie. Ogolnie to jakies dziecinne podejscie i zachowanie.

no offence

Nigdy wcześniej nie robiłem powłok ceramicznych , nie wiem skąd masz te info...

Żółtą płynną folie robiłem bo chciałem swojego ulepa zrobić w żółty mat... temat upadł bo postanowiłem że będę zbierał na inne auto , a w tym co mam  zrobię lakierowanie "spot". Masz racje żadnych konkretów żadnych zdjęć informacji itp :D

Niebawem kolega bierze wosk na testy i wcisne mu jeszcze qd :] Jak będą jakieś rezultaty to fajnie , jak nie to też fajnie bo będzie można wyciągnąć wnioski.