Tomasz Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Witam , jak w temacie czy zebrało by się kilka osób z poznania ?? na jakiegoś mini spota wiosennego ;) Fajnie jakby to były osoby znajome z forum, a nie z cyklu ..Otwieram studio jakie kosmetyki kupić ...'' Miejscówka u mnie na Św.Michała . Jakieś terminy podawajcie , proponujcie co jak , jestem otwarty na wszystkie propozycje 8-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajonc Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 wiesz, że ja zawsze... :@) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Wiadomo, że zawitam :D Z tym, że u mnie weekendy marcowe u mnie odpadają bo święta, chrzciny i tak się ułożyło, chyba, że w tygodniu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 wiesz, że ja zawsze... :@) taaaa skrzynka vódki :lol: i trzeźwienie do 14 :D Wiadomo, że zawitam :D Z tym, że u mnie weekendy marcowe u mnie odpadają bo święta, chrzciny i tak się ułożyło, chyba, że w tygodniu :) ok też jestem za majem i słońcem 8-) Czekam jeszcze za info od chłopaków z Detailer Center ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Hej Jeśli ktoś wybiera się na targi Motor Show do poznania , to ekipa pod wezwanie pseudo detailerów , ja, Zajonc ,Karol z detailer center , ekipa z lederzentrum , spotykamy się w sobotę przed głównym wejściem targów o godzinie 10 . Idziemy zwiedzać masować hostessy , oglądać pięknie przygotowane lakiery :-B itd . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sivy Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 moze sie zobaczymy na targach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi