Tomasz Posted March 5, 2013 Report Share Posted March 5, 2013 Witam , jak w temacie czy zebrało by się kilka osób z poznania ?? na jakiegoś mini spota wiosennego ;) Fajnie jakby to były osoby znajome z forum, a nie z cyklu ..Otwieram studio jakie kosmetyki kupić ...'' Miejscówka u mnie na Św.Michała . Jakieś terminy podawajcie , proponujcie co jak , jestem otwarty na wszystkie propozycje 8-) Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zajonc Posted March 5, 2013 Report Share Posted March 5, 2013 wiesz, że ja zawsze... :@) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fireman_marcin Posted March 5, 2013 Report Share Posted March 5, 2013 Wiadomo, że zawitam :D Z tym, że u mnie weekendy marcowe u mnie odpadają bo święta, chrzciny i tak się ułożyło, chyba, że w tygodniu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz Posted March 6, 2013 Author Report Share Posted March 6, 2013 wiesz, że ja zawsze... :@) taaaa skrzynka vódki :lol: i trzeźwienie do 14 :D Wiadomo, że zawitam :D Z tym, że u mnie weekendy marcowe u mnie odpadają bo święta, chrzciny i tak się ułożyło, chyba, że w tygodniu :) ok też jestem za majem i słońcem 8-) Czekam jeszcze za info od chłopaków z Detailer Center ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasz Posted April 4, 2013 Author Report Share Posted April 4, 2013 Hej Jeśli ktoś wybiera się na targi Motor Show do poznania , to ekipa pod wezwanie pseudo detailerów , ja, Zajonc ,Karol z detailer center , ekipa z lederzentrum , spotykamy się w sobotę przed głównym wejściem targów o godzinie 10 . Idziemy zwiedzać masować hostessy , oglądać pięknie przygotowane lakiery :-B itd . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sivy Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 moze sie zobaczymy na targach ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts