golden0282 Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Witam Chciałbym przedstawić pracę , którą wykonałem w zeszłe wakacje , niestety nie posiadam wielu zdjęć , gdyż czasu było za mało na co kolwiek więc głównie zdjęcia przed i po . Czas wykonania to 2 dni , do wyczyszczenia środka miałem dwóch pomocników , z zewnątrz działem sam . Oczywiście jakieś 50/50 też musiałem zrobić , nie wiele , ale zawsze coś Wnętrze , tak standardowo wyglądają wnętrza vanów używanych przez budowlańców w Irlandii Małe porównanie przed i po Dziękuję za uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Nice Job :u Ale syf byl, ciekawe ile aim zejelo zeby znow zabrudzc? pewnie pare dni Napisz co urzywales, produkty, maszyny itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Strasznie mnie boli jak ludzie nie szanują auta którym jeżdżą i które służy im poniekąd do codziennej pracy... Bardzo dobra praca, gratuluje. Syf niemiłosierny.. Ale maskownic głośników chyba nie ruszyłeś ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 le maskownic głośników chyba nie ruszyłeśI pedałow w rowkach ale nie przejmuj się mam beret zryty :lol: Praca fajna :u trasznie mnie boli jak ludzie nie szanują auta którym jeżdżą i które służy im poniekąd do codziennej pracy.JJ pracowałem dawno temu w Norymbergi i niemiec miał Vito lodówkę i mówi "Martin umyj lodówkę"a ja ok.Jak zobaczył jak szczegółowo zaczynam robić to już mu tętno przyspieszyło :lol: a jak skończyłem to mówie "teraz zrobie szoferkę bo insekty zaczynają mieć tam dom" Chłop się zatrzymał i mówi "Martin samochód jest jak instrument dla muzyka ma zarabiać.Zostaw to" :lol: A ja mu to k...a nie będę grał na brudnym Ale spoko był chłop.Oni po prostu takie maja podejście,acz kolwiek jak wyczyściłem to podstawił mi multiple żony =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Wow... ale masakra była... profi robota, że Ci sie chciało :D :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elf Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Dopiero co skończyłem takie samo auto tylko w kolorze niebieskim :f mój też po budowlańcach ale 9 osobowy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Ładny dziad był, wyszło elegancko :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Napisz co urzywales, produkty, maszyny itp Dokładnie już nie pamiętam , na pewno polerka była tylko 2 stopniowa zielony korek na zielonej gąbce 3 m / menzerna pf 2500 na żółtej gąbce 3 M . Wosk coli 476 . Ale maskownic głośników chyba nie ruszyłeś Jakoś ten detal umknął mojej uwadze :oops: , dopiero na zdjęciach zauważyłem ale już było za późno na poprawki bo auto już było w rękach właściciela że Ci sie chciało Dobry wózek do treningu :D , A i pare $ właściciel zostawł :) , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masa140 Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Ładna robota i piękna przemiana. Śmieci mogłeś śmiało łopata z niego wyrzucać :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi