AndrzejZ Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Dzisiejszy pacjent,a raczej pacjentka to Corsa C na ktorej ostatnio gołębie zrobily sobie lądowisko :evil: Czas pracy okolo 11h W ruch poszly: Deox2 , S17 na żóltych padach SNB , S40 na dwuglowicowce żołte pady , Gold+ nakladany recznie polerowany dwuglowicowka na szarych padach Po umyciu : 50/50 Efekty: mina wlasciciela auta .... bezcenna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Ja nie widze zdjec :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZ Opublikowano 24 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Ja nie widze zdjec :cry: Dziwne :shock: bo mi sie wczytuja normalnie miniaturki i otwieraja tez sie bez przeszkod to moze z linki : http://www.fotosik.pl/moje_zdjecia.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecholl Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Ja nie widze zdjec :cry: Widzę, że powitanie w PL było < jest > skoro oczy już odmawiają posłuszeństwa :lol: AndrzejZ Dobra robota ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 24 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Co dałeś na koniec jako LSP??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZ Opublikowano 24 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Co dałeś na koniec jako LSP??? Gold+ z Nielsenena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Ładnie, według mnie czarny wyprowadzony, najładniej odbija ;) A gold+ do LG? Jak się ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Ja nie widze zdjec :cry: Widzę, że powitanie w PL było < jest > skoro oczy już odmawiają posłuszeństwa :lol: AndrzejZ Dobra robota ;) Ty madralo :lol: Co do projektu super ale brak mi zdjec 50/50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Sebba, przecież są dwie fotki 50/50. Mocnym trunkiem Cię przywitali.. :lol: ;) A co do Corsy to bardzo dobra robota, wypolerowany czarny lakier to piękne lustereczko.. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Bardzo ładnie Andrzeju :) a ten leń Kuba znowu wyjechał jak robota jest ... Nielsen Gold+ jest super produktem , świetnie zabezpiecza lakier i przy polerowaniu dwugłowicówką daje bardzo ładny efekt :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Sebba, przecież są dwie fotki 50/50. Mocnym trunkiem Cię przywitali.. :lol: ;) A co do Corsy to bardzo dobra robota, wypolerowany czarny lakier to piękne lustereczko.. :) No faktycznie sa widocznie dopiero teraz mi ekran w laptopie odparowal :lol: zacme mial na tych fotkach :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZ Opublikowano 25 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Dzieki za slowa uznania Seba zapomniales juz ze w polszy sa mocne trunki... :lol: :lol: ;) Bardzo ładnie Andrzeju :) a ten leń Kuba znowu wyjechał jak robota jest ... Nielsen Gold+ jest super produktem , świetnie zabezpiecza lakier i przy polerowaniu dwugłowicówką daje bardzo ładny efekt :) Tomaszku tak jak gadalismy przez fona duzo zywszy efekt po dwuglowicowce a jak przestanie kropelkowac to mu jakis wosk naloze w/g Twojej receptury :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Siemka :D już wróciłem :D:D:D TOMEK !!!! :D ktoś musi wyjechać żeby pracować mógł ktoś :P Andrzeju ładnie ładnie jeszcze trochę i będziesz prawie taki dobry jak ja :P :P :P trenuj trenuj :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZ Opublikowano 25 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Siemka :D już wróciłem :D:D:D TOMEK !!!! :D ktoś musi wyjechać żeby pracować mógł ktoś :P Andrzeju ładnie ładnie jeszcze trochę i będziesz prawie taki dobry jak ja :P :P :P trenuj trenuj :twisted: :twisted: :twisted: Staram sie :oops: Przyjaciolka caly czas czytana jest :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Gratulacje to teraz trzeba porozmawiać na temat koali :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi