AndrzejZ Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 Dzisiejszy pacjent,a raczej pacjentka to Corsa C na ktorej ostatnio gołębie zrobily sobie lądowisko :evil: Czas pracy okolo 11h W ruch poszly: Deox2 , S17 na żóltych padach SNB , S40 na dwuglowicowce żołte pady , Gold+ nakladany recznie polerowany dwuglowicowka na szarych padach Po umyciu : 50/50 Efekty: mina wlasciciela auta .... bezcenna :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 Ja nie widze zdjec :cry: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrzejZ Posted July 24, 2010 Author Report Share Posted July 24, 2010 Ja nie widze zdjec :cry: Dziwne :shock: bo mi sie wczytuja normalnie miniaturki i otwieraja tez sie bez przeszkod to moze z linki : http://www.fotosik.pl/moje_zdjecia.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mecholl Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 Ja nie widze zdjec :cry: Widzę, że powitanie w PL było < jest > skoro oczy już odmawiają posłuszeństwa :lol: AndrzejZ Dobra robota ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonnes Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 Co dałeś na koniec jako LSP??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrzejZ Posted July 24, 2010 Author Report Share Posted July 24, 2010 Co dałeś na koniec jako LSP??? Gold+ z Nielsenena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marctwain Posted July 25, 2010 Report Share Posted July 25, 2010 Ładnie, według mnie czarny wyprowadzony, najładniej odbija ;) A gold+ do LG? Jak się ma? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted July 25, 2010 Report Share Posted July 25, 2010 Ja nie widze zdjec :cry: Widzę, że powitanie w PL było < jest > skoro oczy już odmawiają posłuszeństwa :lol: AndrzejZ Dobra robota ;) Ty madralo :lol: Co do projektu super ale brak mi zdjec 50/50 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted July 25, 2010 Report Share Posted July 25, 2010 Sebba, przecież są dwie fotki 50/50. Mocnym trunkiem Cię przywitali.. :lol: ;) A co do Corsy to bardzo dobra robota, wypolerowany czarny lakier to piękne lustereczko.. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
biały Posted July 25, 2010 Report Share Posted July 25, 2010 Bardzo ładnie Andrzeju :) a ten leń Kuba znowu wyjechał jak robota jest ... Nielsen Gold+ jest super produktem , świetnie zabezpiecza lakier i przy polerowaniu dwugłowicówką daje bardzo ładny efekt :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted July 25, 2010 Report Share Posted July 25, 2010 Sebba, przecież są dwie fotki 50/50. Mocnym trunkiem Cię przywitali.. :lol: ;) A co do Corsy to bardzo dobra robota, wypolerowany czarny lakier to piękne lustereczko.. :) No faktycznie sa widocznie dopiero teraz mi ekran w laptopie odparowal :lol: zacme mial na tych fotkach :mrgreen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrzejZ Posted July 25, 2010 Author Report Share Posted July 25, 2010 Dzieki za slowa uznania Seba zapomniales juz ze w polszy sa mocne trunki... :lol: :lol: ;) Bardzo ładnie Andrzeju :) a ten leń Kuba znowu wyjechał jak robota jest ... Nielsen Gold+ jest super produktem , świetnie zabezpiecza lakier i przy polerowaniu dwugłowicówką daje bardzo ładny efekt :) Tomaszku tak jak gadalismy przez fona duzo zywszy efekt po dwuglowicowce a jak przestanie kropelkowac to mu jakis wosk naloze w/g Twojej receptury :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRUBEER Posted July 25, 2010 Report Share Posted July 25, 2010 Siemka :D już wróciłem :D:D:D TOMEK !!!! :D ktoś musi wyjechać żeby pracować mógł ktoś :P Andrzeju ładnie ładnie jeszcze trochę i będziesz prawie taki dobry jak ja :P :P :P trenuj trenuj :twisted: :twisted: :twisted: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrzejZ Posted July 25, 2010 Author Report Share Posted July 25, 2010 Siemka :D już wróciłem :D:D:D TOMEK !!!! :D ktoś musi wyjechać żeby pracować mógł ktoś :P Andrzeju ładnie ładnie jeszcze trochę i będziesz prawie taki dobry jak ja :P :P :P trenuj trenuj :twisted: :twisted: :twisted: Staram sie :oops: Przyjaciolka caly czas czytana jest :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZyBA Posted July 25, 2010 Report Share Posted July 25, 2010 Gratulacje to teraz trzeba porozmawiać na temat koali :lol: :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts