JJ. Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Ech.. Jony długi język znowu nie wytrzymał.. :roll: Przemku, kochanki nie muszą wiedzieć. Zaraz musiałbym dzielić się zyskami ze sprzedaży pikantnych płyt DVD.. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 JJ. nie posądzam Twoich kochanek o pobyt na naszym forum. One raczje korzystaja z forum piekne paznokcie, zadbane dłonie wydepilowane ... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Uwielbiam takie zajechane samochody, efekt na nich jest zawsze najlepszy. Super ci wyszło ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 15 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Jako, że auto spotykam dość często a i dbam o nie jak o swoje, pozwoliłem sobie swego czasu przelecieć je samym QD i pstryknąć fotki. To nie jest ten sam dzień, tak gwoli ścisłości (czterodniowa różnica) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Pamiętam jak pierwszy raz oglądałam ten projekt i jakie wrażenie zrobił (nie tylko na mnie) czerwony element :) Świetnie wygląda ten Peżocik ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi