Carire1 Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 Siema :) co myślicie o tych pastach i padach? K3cDDnChN_Y wygląda to niesamowicie i to Z DA :shock: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.martino Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 Na filmach to wszystko dobrze wyglada...widziales ten moj z achille prep recznie? tez taki rezultat jest :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior74 Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 Pasty dla mnie super.Pady też. Nie sugeruj się gościem na filmie bo chyba nic specjalnego nie pokazał :lol: Dwa przejazdy i niechlujnie zwinięta MF,którą przeciera na koniec. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blaszczu Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 Pady Scholla w mojej ocenie naprawdę bardzo dobre, jeżeli chodzi o pasty to używałem tylko s17+ i bardzo dobrze mi się z nią pracuje. W planach mam na pewno S3 i coś do szybkiego odświeżania np. W09. Ogólnie dla tej firmy jestem na tak :u Tylko ceny mogłyby być niższe :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carire1 Posted March 26, 2013 Author Report Share Posted March 26, 2013 Pady Scholla w mojej ocenie naprawdę bardzo dobre, jeżeli chodzi o pasty to używałem tylko s17+ i bardzo dobrze mi się z nią pracuje. W planach mam na pewno S3 i coś do szybkiego odświeżania np. W09. Ogólnie dla tej firmy jestem na tak :u Tylko ceny mogłyby być niższe :D właśnie szukam czegoś to odświeżenia i na co się skusic :) ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blaszczu Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 Urban Shine dość fajnie się sprawdza :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_1981 Posted March 27, 2013 Report Share Posted March 27, 2013 S17, S40, S03 używałem. Czy nadal bym je używał? Tak napewno bo są bardzo przyjemne w pracy ale...od czasu kiedy Scholl poszedł z cenami dosyć mocno w górę to wolę np. Menzernę. Tak samo przyjemna w pracy i tańsza. Jak do własnego użytku to z padami też nie musisz szaleć. U mnie Monster Shine na początku super się sprawował...ale tylko swój samochód i kilka innych zrobiłem. Ale np. Flexi też nie powalają jeżeli chodzi o cenę. W zasadzie masz ogromny wątek na forum o padach więc poczytaj ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michałoś Posted April 24, 2013 Report Share Posted April 24, 2013 Pady Scholla w mojej ocenie naprawdę bardzo dobre, jeżeli chodzi o pasty to używałem tylko s17+ i bardzo dobrze mi się z nią pracuje. W planach mam na pewno S3 i coś do szybkiego odświeżania np. W09. Ogólnie dla tej firmy jestem na tak :u Tylko ceny mogłyby być niższe :D właśnie szukam czegoś to odświeżenia i na co się skusic :) ? A15 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts