rexx Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Witam! Mam na imię Rafał i jestem z okolic Krakowa. Swoją przygodę z detailingiem dopiero zaczynam i zadaje sobie sprawę z tego, że jeszcze wielu rzeczy muszę się nauczyć zanim moje auto będzie wyglądało tak jak te z działu "Nasze projekty". Jakiś czas temu pojawiłem się na mini zlocie forumowiczów z Wieliczce (przy okazji pozdrawiam wszystkich tam obecnych) i to tylko uświadomiło mnie w przekonaniu, że detailing jest rzeczą którą chciałbym się zajmować w wolnym czasie. Pozdrawiam :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sivy Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Witamy witamy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samtive Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 no cześć rexx,bierz się za tego purchla na klapie :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Cześć ;) Czytaj, ucz się, pracuj i pokazuj swoje projekty :u A co masz za pieszczocha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Witam :ymhug: Dobrą ekipę już macie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samtive Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 ma Astre C w kombiaku :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Ta srebrna? Barrrdzo ładny egzemplarz :) To i ja witam! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samtive Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 dokładnie ta,to był Rafał aka Rexx :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexx Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 no cześć rexx,bierz się za tego purchla na klapie :u No właśnie w tym tygodniu wybieram się do lakiernika by na to zerknął. btw wielkie dzięki, że go wypatrzyłeś! Cześć ;) Czytaj, ucz się, pracuj i pokazuj swoje projekty :u A co masz za pieszczocha? No właśnie powoli przygotowuje się do mycia silnika oraz wnętrza pojazdu, preparaty już zakupione ale niestety pogoda wciąż nieodpowiednia.... ma Astre C w kombiaku :D Dokładnie jest to Astra H kombi z 2006 roku :) Ta srebrna? Barrrdzo ładny egzemplarz :) To i ja witam! :D Ładna będzie dopiero po odpowiedniej korekcie! Niestety poprzedni właściciel nie dbał o nią należycie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samtive Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 że go wypatrzyłeś! patrz jeszcze na spokojnie pod wszystkimi listwami,przypadłość oplów z tamtego okresu :u się miało troche fiatów to się ma oko wyćwiczone do rudej pindy :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Witka :-h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexx Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 że go wypatrzyłeś! patrz jeszcze na spokojnie pod wszystkimi listwami,przypadłość oplów z tamtego okresu :u się miało troche fiatów to się ma oko wyćwiczone do rudej pindy :lol: Już przepatrzyłem dokładnie całe auto i klapa bagażnika to jedyne miejsce w którym wyskoczyło mi to rude oczko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samtive Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 to się cieszę,powodzenia :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Również witam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Powitać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Witam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 :-h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shifty Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Dzień dobry, dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Cześć rex, udanego i miłego pobytu na DC życzę :-h :ymhug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 siema :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi