Jump to content

Witam wszystkich forumowiczów!

rexx

Recommended Posts

Witam!

Mam na imię Rafał i jestem z okolic Krakowa. Swoją przygodę z detailingiem dopiero zaczynam i zadaje sobie sprawę z tego, że jeszcze wielu rzeczy muszę się nauczyć zanim moje auto będzie wyglądało tak jak te z działu "Nasze projekty". Jakiś czas temu pojawiłem się na mini zlocie forumowiczów z Wieliczce (przy okazji pozdrawiam wszystkich tam obecnych) i to tylko uświadomiło mnie w przekonaniu, że detailing jest rzeczą którą chciałbym się zajmować w wolnym czasie.

Pozdrawiam :!:

no cześć rexx,bierz się za tego purchla na klapie :u

No właśnie w tym tygodniu wybieram się do lakiernika by na to zerknął. btw wielkie dzięki, że go wypatrzyłeś!

Cześć ;) Czytaj, ucz się, pracuj i pokazuj swoje projekty :u A co masz za pieszczocha?

No właśnie powoli przygotowuje się do mycia silnika oraz wnętrza pojazdu, preparaty już zakupione ale niestety pogoda wciąż nieodpowiednia....

ma Astre C w kombiaku :D

Dokładnie jest to Astra H kombi z 2006 roku :)

Ta srebrna? Barrrdzo ładny egzemplarz :)

To i ja witam! :D

Ładna będzie dopiero po odpowiedniej korekcie! Niestety poprzedni właściciel nie dbał o nią należycie :(

że go wypatrzyłeś!

patrz jeszcze na spokojnie pod wszystkimi listwami,przypadłość oplów z tamtego okresu :u

się miało troche fiatów to się ma oko wyćwiczone do rudej pindy :lol:

Już przepatrzyłem dokładnie całe auto i klapa bagażnika to jedyne miejsce w którym wyskoczyło mi to rude oczko.