kubik Posted April 1, 2013 Report Share Posted April 1, 2013 Witam, pozwolę sobie ,podzielić się wrażeniami ,z pierwszych prac ,tym o to specyfikiem. Gtechniq c1,5 v2 Skromna buteleczka skrywa w sobie 100ml,środka o konsystencji mleczka i fioletowym kolorze.Zapach przywodzi skojarzenie kremu do opalania,bardzo przyjemny aromat,co przy obecnej aurze wyjątkowo poprawiało mi humor :u Bardzo łatwo dozować żądaną ilość produktu.Nakładałem gąbkowym aplikatorem zaczynałem od maski,3 kliknięcia to było aż nadto,myślę,że buteleczka starczy na ok.8 warstw na auta typu kombi/van. Po aplikacji wyraźnie widać film produktu i przede wszystkim czuć śliskość,która jest ogromna. :shock: Potem,kiedy aplikator złapał trochę środka było już tylko lepiej. :good: Produkty jest stanowczo easy on,docieranie po 10 minutach fibrą mf1,również bajecznie proste ;) Aspekty wizualne. Zauważyłem wyraźne przyciemnienie i podbicie głębi lakieru. Jako,że aura nie sprzyja wrzuciłem na auto po myciu ręcznym i wysuszeniu,jedną warstwę(zalecane 2),temp.aplikacji 12st.C i po 10minutach, od razu wyjazd na -1 i padający śnieg.Zupełnie bez spiny.Gdy warunki będą lepsze wrzucę coś bardziej miarodajnego,obecnie z ciekawości chciałem zobaczyć,z czym to się je,no i moja dewiza,skoro przeżyło partyzantkę,to i przeżyje laboratoryjne warunki :twisted: Zapowiada się dobrze :u Jak skombinuje v1,to zrobię porównanie ;) Tak wyglądają kropelki,roztopionego śniegu po 4ech dniach i 200km. jeszcze nie byłem na bezdotyku po aplikacji :? Tak to mniej więcej wygląda :mrgreen: Pozdrawiam ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SJake Posted April 2, 2013 Report Share Posted April 2, 2013 kremu do opalania Coś w deseń zapachu mijanej opalonej kobiałki na plaży w Mielnie. ;) Jak masz nowe C1.5 to mam na podmiankę nową flaszkę C1.5 "starego" ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubik Posted April 3, 2013 Author Report Share Posted April 3, 2013 Niestety,tylko moje używane,a drugie czeka na położonie C1 ;) Byłem na szybkim bezdotyku,kropli jak dobry natural :u Potem wrzucę filmik ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts