kubik Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Witam, pierwszy napiszę od środku który dostałem od SJake'a do testów. Bezwonny,nie duszący nawet w garażu. Jak widać dobra sztuka na testy,która od 4kkm nie widziała szczotki,ani chemii.Są dziady :u to poszli stężenie 1:3 :twisted: Szybkie pędzekowanie i szczotkowanie lekkie złocenie,gdzie nie doszedłem...bierzemy szczoteczkę od zębów :lol: jest ok :u Ogólnie prawdziwym egzaminem dla tegoż środka były BBSy,które od 10lat leżały :shock: Było tak A tu już po robocie Wspomagałem się parownicą,potem od smoły wleciał Prickbrot i na koniec inspekcyjnie Tenzi Prix i na dobrą sprawę,purpury nie ujrzałem,tylko co gorsze ciężarki się zazieleniły :u Ogólnie dość mocny środek,sprawdza się :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Działa? Działa! :D ;) Ja dodam, że w słabszych stężeniach też jest ok ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_gg Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Witam, Na wstępie chciałem przeprosić Jacka za tak długi okres "testowania", lecz pogoda itp ;) Revolution użyłem w stężeniu 1:3 Kolorek jak widać na zdjęciu Zapach, jak dla mnie lekko chemiczny. Lecz w żadnym stopniu nie duszący Pacjentem, były felgi nie myte raczej od nowości. Czyli od 8 lat Pedzelek, szczoteczka w ruch Powtarzamy i otrzymujemy Mnie zabrudzony front I ciach Produkt spisał się bardzo dobrze, jak widać od wewnątrz coś tam zostało. Lecz Picek i Ironek dokończyły robote. Revolution :u :u :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Revolution :u :u :u :u Dodam tylko, że te zapieczenia w dołkach tez idzie doczyścić Revo (jeśli to nie smoła), ale potrzebny byłby sztywniejszy pędzelek :) Cieszę się, że produkt się sprawdził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Miałem odrobinę odlaną w formie nie rozcieńczonej i pękła mi butelka pet na dnie ,mocne to to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Miałem odrobinę odlaną w formie nie rozcieńczonej i pękła mi butelka pet na dnie ,mocne to to. Koncentrat ;) a PET jak PET. HDPE :ymparty: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Produkt dostępny już w sprzedaży? Jeśli nie to kiedy będzie? Wygląda obiecująco ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Blaszczu - towar już na półkach w dobrych sklepach detailingowych w Polsce... O zobacz: http://www.sklep.polishangel.pl/index.php/espuma-revolution-bezkwasowy-plyn-do-czyszczenia-felg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi